pedagogjobb.se

close
notifications_none

Bevaka sökning

Få jobb till din e-post enligt
dina sökkriterier

*Obligatoriskt fält
*Obligatoriskt fält
 
Jag har tagit del av Pedagogjobb.ses integritetspolicy/användarvillkor.

Vaggeryds kommun - Barn- och utbildningsförvaltningen

I Vaggeryds kommun jobbar omkring 1100 medarbetare inom fler än 180 olika yrken för att ge våra invånare, företag och besökare den service de behöver. Tillsammans gör vi skillnad!

Hos oss är det viktigt att personalen är delaktig och engagerad – här ska det finnas plats för att göra skillnad – som vår vision lyder. Hur du bemöter människor och utför ditt jobb är därför avgörande för utvecklingen av vår kommun.

Mer än en miljon människor arbetar med skola, vård, omsorg, stadsplanering, miljöfrågor och andra viktiga välfärdsverksamheter. Ungefär en tredjedel av dessa uppnår pensionsålder inom tio år samtidigt som andelen äldre och barn i befolkningen ökar

I Vaggeryds kommun är behoven särskilt stora inom vård, omsorg, fördskola och skola. Förskollärare, lärare i grundskolan och gymnasiet, undersköterska, sjuksköterska och socionom är yrken som kommer ge goda jobbmöjligheter.

Jobb inom välfärden upplevs av ofta som meningsfulla jobb med möjlighet att göra skillnad i samhället och hjälpa andra. Med en kommun som arbetsgivare kan du också vara trygg med att lagar och regler följs.

Arbetsmiljö

För oss är det viktigt att alla anställda trivs och känner sig trygga. Det är en förutsättning för att göra ett bra jobb. Vartannat år genomför vi en medarbetarenkät som hjälper oss att se vilka förbättringsområden som ska prioriteras.

Vaggeryds kommun arbetar systematiskt med arbetsmiljöfrågor för att uppfylla arbetsmiljölagens krav på en god arbetsmiljö. För att uppnå de krav som ställs på en god arbetsmiljö är det viktigt att arbetet präglas av samarbete mellan arbetsgivare och medarbetare. Arbetsgivaren har huvudansvaret men medarbetarna har också
ansvar för att vara delaktiga.

Friskvård och hälsa

Genom olika friskvårdsinsatser vill Vaggeryds kommun stimulera och motivera personalen att ta ett eget ansvar för sin hälsa. Vaggeryds kommun erbjuder bland annat subventionerad friskvård, viktminskningskurser och rökavvänjning. Även föreläsningar och tävlingar anordnas för att inspirera dig som medarbetare.

Kompetensutveckling

Att alla får möjlighet att utveckla sin kompetens är viktigt för att trivas och göra ett bra jobb.
Behovet av kompetensutveckling styrs utifrån verksamhetens behov. Det kan till exempel innebära att lära sig nya rutiner, gå på utbildningar eller dela kunskap och erfarenheter med varandra.

Vaggeryds kommun ger möjlighet att ansöka om studiebidrag vid utbildning eller fortbildning. Studiestöd ges enligt vissa kriterier som måste uppfyllas.

Bransch

Kommun

Anställda

2000

Huvudkontor

Vaggeryd

Adress

Bangårdsgatan 2, 568 30

Webbplats

language

Sociala medier

Missa inga jobb från Vaggeryds kommun - Barn- och utbildningsförvaltningen

Genom att fylla i din e-postadress så godkänner du Allmänna villkor