pedagogjobb.se

close
notifications_none

Bevaka sökning

Få jobb till din e-post enligt
dina sökkriterier

*Obligatoriskt fält
*Obligatoriskt fält
 
Jag har tagit del av Pedagogjobb.ses integritetspolicy/användarvillkor.

Strängnäs kommun

Ett jobb som gör skillnad

Kommunen ansvarar för att ge sina innevånare trygghet, utveckling och livskvalité under livets olika skeden. Drygt 2000 medarbetare arbetar gemensamt för att ge kommunens medborgare en effektiv service av hög kvalitet. Skickliga och engagerade medarbetare är nyckeln för att lyckas med detta. Ett jobb hos oss ger dig också möjlighet att vara med och forma Strängnäs kommuns framtid. Vi erbjuder ett arbete som gör skillnad i människors vardag.

Vi rekryterar för framtiden

Strängnäs kommun är den största arbetsgivaren i kommunen. Den breda verksamhet som kommunen bedriver och storleken som arbetsgivare ger goda möjligheter att utvecklas såväl i yrket som personligen.

Många av kommunens erfarna medarbetare går i pension de kommande åren och vi behöver därför rekrytera nya medarbetare. Vi erbjuder en mångfald av intressanta och utvecklande arbeten bland annat inom förskola, skola, vård- och omsorg, teknik och miljövård, ekonomi och samhällsplanering, restaurang och storkök, information och kultur.

Inom kommunen hittar du yrken som t ex förskollärare, lärare, sjuksköterska, undersköterska, ingenjör, arkitekt, miljöinspektör, parkarbetare, vaktmästare, socialsekreterare, ekonom, kommunikatör, IT-tekniker och personlig assistent.

En bra start på jobbet

Strängnäs kommun vill knyta långsiktiga relationer med medarbetarna. En bra introduktion är ett första steg på den vägen. Som nyanställd i Strängnäs kommun erbjuds du individuellt utformad introduktion. Förutom den individuella introduktionen arrangeras en kommungemensam introduktionsdag för alla nyanställda ett par gånger per år.

Må bra på jobbet och på fritiden

Vi vill att våra medarbetare ska må bra på jobbet och därför satsar vi på främjande och förebyggande hälso- och arbetsmiljöarbete. Som anställd i kommunen erbjuds du subventionerad friskvård eller en friskvårdstimme per vecka på betald arbetstid. Alla medarbetare i Strängnäs kommun har självklart också tillgång till företagshälsovård. 

Vi tycker att det är viktigt att det finns utrymme och möjlighet att förena arbets- och privatliv på ett sätt som skapar en god balans i tillvaron. Vi strävar efter att erbjuda möjlighet till flexibla arbetstider och individuella arbetstidscheman. Medarbetare har möjlighet att vara föräldraledig upp till tre år.

Bransch

Kommun

Anställda

2500

Huvudkontor

Strängnäs

Adress

Nygatan 10, 645 80

Webbplats

language

Sociala medier

Missa inga jobb från Strängnäs kommun

Genom att fylla i din e-postadress så godkänner du Allmänna villkor