pedagogjobb.se

close
notifications_none

Bevaka sökning

Få jobb till din e-post enligt
dina sökkriterier

*Obligatoriskt fält
*Obligatoriskt fält
 
Jag har tagit del av Pedagogjobb.ses integritetspolicy/användarvillkor.

Karlsborgs kommun

Varmt välkommen till Karlsborg - guldplatsen vid Vätterns strand. Det fantastiska landskapet, närheten till Tivedens skogar tillsammans med sjöarna och vattendragen ger Karlsborg dess alldeles unika prägel. Karlsborg har inte bara fantastiska boendemiljöer i natursköna och sjönära omgivningar, utan också en bra och väl utbyggd kommunal service, ett stort och varierat föreningsliv och riktigt fina möjligheter till en aktiv och avkopplande fritid.

Vill du vara med?

Karlsborg är en kommun fylld av framåtanda. Hit vill människor flytta, företagare etablera sig och här vill befintliga företag och boende tillsammans ha det gott!

Vi erbjuder

Som anställd i Karlsborgs kommun får du ta del av en mängd förmåner såsom betald semester från första anställningsåret och individuell lönesättning. Vi har även ett brett friskvårdsutbud genom gratis motionssim, vattengympa, möjlighet till kostnadsfri massage samt friskvårdsbidrag eller friskvårdstimme utifrån dina förutsättningar. 

Personalen är vår viktigaste resurs

Som anställd i Karlsborgs kommun är du den viktigaste tillgången kommunen har och verksamheten är beroende av din personliga insats, trivsel i arbetet, stimulans till egen utveckling och vilja att ta ansvar. Varje dag gör vi skillnad och det är vi stolta över. Vi verkar inom en rad olika områden som skola, vård, omsorg, vattenförsörjning, samhällsplanering och skötsel av gator och parker. Vi har över 100 olika yrken inom vår kommun.

Bransch

Offentlig verksamhet

Anställda

500

Huvudkontor

Karlsborg

Adress

Storgatan 16, 546 82

Webbplats

language

Sociala medier

Lediga jobb från Karlsborgs kommun

Lärare i matematik och teknik

Karlsborg - 15 dagar kvar

Läs mer

Speciallärare

Karlsborg - 15 dagar kvar

Läs mer

Missa inga jobb från Karlsborgs kommun

Genom att fylla i din e-postadress så godkänner du Allmänna villkor