pedagogjobb.se

close
notifications_none

Bevaka sökning

Få jobb till din e-post enligt
dina sökkriterier

*Obligatoriskt fält
*Obligatoriskt fält
 
Jag har tagit del av Pedagogjobb.ses integritetspolicy/användarvillkor.

Försvarshögskolan

Som medarbetare vid Försvarshögskolan är du en betydelsefull del av högskolans uppgift att bidra till nationell och internationell säkerhet. Hos oss får du möjlighet att tillsammans med engagerade kollegor arbeta med spännande frågor i en miljö där det militära möter det civila.

Vi är en högskola med spännande och intressanta kurser inom statsvetenskap, folkrätt, ledarskap, militärhistoria, militärteknik, krigsvetenskap och ledningsvetenskap. Hos oss hittar du forskning och utbildning utöver det vanliga och våra studenter är bland de mest eftertraktade på arbetsmarknaden.

Här är alla roller viktiga. Vi behöver erfarna och motiverade medarbetare inom många områden och vi erbjuder goda förmåner till dig som anställd.

Förmåner
Vi erbjuder flera förmåner till våra medarbetare.

Friskvård
Som anställd hos oss har du rätt till en friskvårdstimme i veckan och när arbetet tillåter möjlighet att träna upp till tre timmar i veckan på arbetstid. Vår friskvårdsverksamhet är välutvecklad. Vi erbjuder gruppträning och möjlighet att träna i gym men också andra aktiviteter inom träning och hälsa. För dig som trivs bäst med motion utomhus har vi fina grönområden utanför dörren.

Våra anställda får ersättning för läkemedel och läkarbesök i enlighet med det statliga kollektivavtalet. Du har vid behov också möjlighet till samtalsstöd via vår företagshälsovård.

Arbetstider
Vi tror på balans mellan arbetsliv och privatliv och tillämpar flextid.

Semester
I enlighet med det statliga kollektivavtalet har du som anställd rätt till 28–35 semesterdagar per år beroende på din ålder.

Föräldraersättning
Vi vill underlätta ett aktivt föräldraskap. Därför bidrar vi med cirka 10 % av din lön utöver den föräldrapenning du får genom Försäkringskassan.

Tjänstepension
Försvarshögskolan betalar tjänstepension för samtliga anställda i enlighet med det statliga pensionsavtalet.

 

Bransch

Utbildar

Anställda

380

Huvudkontor

Stockholm

Adress

Drottning Kristinas väg 37, 114 28

Webbplats

language

Sociala medier

Missa inga jobb från Försvarshögskolan

Genom att fylla i din e-postadress så godkänner du Allmänna villkor