pedagogjobb.se

close
notifications_none

Bevaka sökning

Få jobb till din e-post enligt
dina sökkriterier

*Obligatoriskt fält
*Obligatoriskt fält
 
Jag har tagit del av Pedagogjobb.ses integritetspolicy/användarvillkor.
Logo

Yrkeslärare inom vård och omsorg!

Företag Klippans kommun
Ort
Utgår

2024-04-30

Ansök nu

Yrkeslärare inom vård och omsorg!

Om arbetsplatsen

I Klippans kommun är vi 1600 kollegor som varje dag jobbar med samma fokus - att finnas till för våra invånare, företag och besökare. Vi är alla en viktig del av helheten och vill vara en kommun med stolta medarbetare och stolta Klippanbor. En röd tråd i vår strävan efter en gemensam kultur är att vi alla försöker leva efter våra kärnvärden "Vilja varandras framgång", "Våga sticka ut" och "Kul i jobbet". Den politiska visionen är ”en kommun i utveckling där vi tillsammans skapar livskvalitet”. Nyfiken? Läs mer på klippan.se/kollegaiklippan Vuxenutbildningen i Klippan är förlagd till två enheter i centrala Klippan. På Storgatan bedriver vi SFI, GRUV, gymnasiekurser, särskild utbildning för vuxna och yrkesvux mot kock, bageri, personlig assistent, vård- och omsorg. På Tegelområdet genomför vi yrkes-, arbetsmarknads- och uppdragsutbildningar mot anläggnings-, fordons- och transportbranschen, samt YH-utbildning till trafiklärare. Vi driver utbildningar av en hög kvalitet, med kompetenta medarbetare, i väl anpassade lokaler och med hög nivå på utrustningen. Vi är en positiv arbetsplats som hela tiden strävar efter att utveckla verksamheten. Med målgruppen i fokus vill vi bidra till att lösa samhällets kompetensförsörjningsutmaningar i nära samverkan med våra branschkollegor.

Arbetsuppgifter

I dina arbetsuppgifter ingår att planera, undervisa, validera, coacha och handleda elever. Det är viktigt att du har god pedagogisk förmåga. Samverkan med branschen och arbetsplatsförlagt lärande är en del av uppdraget.

Kvalifikationer

Du ska vara utbildad sjuksköterska, eller undersköterska med yrkeserfarenhet som arbetsgivaren bedömer som tillräcklig. Vi ser gärna att du har yrkeslärarexamen med behörighet att undervisa inom vård och omsorg, eller är beredd att påbörja yrkeslärarutbildning. Du har förmågan att arbeta med andra människor; att lyssna, visa empati och respekt. Du stödjer, coachar och bryr dig om våra elever och deras lärande. Du kommer arbeta i ett team med andra yrkeslärare så det är viktigt att passa in i gruppen och skapar laganda. Du är prestigelös och uppmärksammar och belönar andras bidrag. Du har förmågan att skapa och bibehålla goda relationer, såväl med kollegor, elever och branschen. Du samarbetar väl med personer i olika sammanhang och funktioner. Du har förmågan att anpassa dig till förändrade förhållanden, accepterar nya idéer och initiativ till förändringar. Du har lätt för att anpassa ditt beteende i förhållande till andra människors behov.

Anställningen

Omfattning:

Heltid

Anställningsform:

Tillsvidareanställning

Tillträde:

Tillträde enligt överenskommelse.

Antal tjänster

1

Ansökningsinformation

Sista ansökningsdatum:

2024-4-30

Referensnummer:

C186146-2024-2

Kontakt

Ronny Olesen

Enhetschef

0435-28432

ronny.olesen@klippan.se

Fackliga företrädare

Fackliga företrädare nås genom kommunens kundtjänst

0435-28 000

Övrig information

Vi söker dig som har kompetens att bidra till våra verksamheter oavsett kön, ålder, etnisk tillhörighet, religion eller annan trosuppfattning, sexuell läggning eller funktionsnedsättning. För att kvalitetssäkra vår rekryteringsprocess arbetar vi i ett kompetensbaserat rekryteringsverktyg. För allas trevnad är vår arbetstid rökfri. Vi arbetar med ett löpande urval i våra tjänster vilket innebär att vi kontaktar och intervjuar kandidater under ansökningstiden. Tjänsten kan tillsättas innan ansökningstiden har löpt ut. Provanställning kan komma att tillämpas. Om du blir erbjuden tjänst ska du uppvisa giltigt utdrag från Polisens belastningsregister.

Dela detta jobb

Logo
Yrkeslärare inom vård och omsorg!

Klippans kommun