pedagogjobb.se

close
notifications_none

Bevaka sökning

Få jobb till din e-post enligt
dina sökkriterier

*Obligatoriskt fält
*Obligatoriskt fält
 
Jag har tagit del av Pedagogjobb.ses integritetspolicy/användarvillkor.

Vikenskolan söker lärare i åk 4-6, svenska och engelska

Företag Höganäs kommun
Ort
Utgår

2023-10-04

Ansök nu

Vikenskolan söker lärare i åk 4-6, svenska och engelska

Om arbetsplatsen

Höganäs ambition är att vara en av Sveriges bästa kommuner och våra förväntningar på oss själva är höga. Vi har invånaren och service i fokus och tillsammans åstadkommer vi goda resultat. Nyckeln till framgång är att ha medarbetare som brinner för sitt jobb, så det förväntar vi oss att du också gör! Våra interna ledord är kommunikation och koncerntanke. Vi tror att ett öppet kommunikationsklimat ger effekt på vår kommun, våra invånare, våra företagare, våra föreningar och våra besökare. Höganäs blir då - väl värt att investera i. Har du redan nu tankar om hur Höganäs kan bli en av Sveriges bästa kommuner? Då kanske du är den vi söker! Vikenskolan är en F-9 skola med drygt 640 elever fördelade på tre stadier. Vikenskolan är en nybyggd skola med fantastisk arbetsmiljö där både ljus- och ljudmiljö är optimerad. Skolan månar om de goda relationerna där både elev och personal ska känna trygghet och trivsel. Vi-känslan på skolan är en viktig del, där vi tillsammans tar ansvar för och skapar goda förutsättningar för varandras arbetsmiljö. Sedan läsåret 22/23 är Vikenskolan med i ett flerårigt forskningsprojekt från Uppsala universitet - IBIS, inkluderade beteendestöd i skolan. Detta genomsyrar skolans kvalitetsarbete.

Arbetsuppgifter

Du ansvarar för att planera, undervisa och följa upp undervisningen i engelska och svenska/sva i årskurs 6. Du ansvarar också för bedömning och betygssättning kopplad till din undervisning. Du är mentor och kommer att tillhöra ett arbetslag och tillsammans med dina kollegor delar ni på vanligen förekommande arbetsuppgifter.

Kvalifikationer

Du är utbildad och legitimerad lärare i engelska och svenska/sva, åk 4-6. Du har ett positivt förhållningssätt och har förmåga att skapa ett gott arbetsklimat bland såväl elever som personal. Du är säker i ditt ledarskap och precis som vi, förstår du att relationsskapande är viktigt.

Anställningen

Omfattning

Heltid

Anställningsform

Tidsbegränsad anställning

Tillträde

Tillträdesdatum efter överenskommelse. Rekrytering sker löpande.

Tidsbegränsat till

Antal tjänster

1

Ansökningsinformation

Sista ansökningsdatum

Referensnummer

A1246841

Kontakt

Camilla Jamakosmanovic

Biträdande rektor 4-6

042-33 76 51

camilla.jamakosmanovic@hoganas.se

Fackliga företrädare

Oskar Nilsson

Sveriges lärare

042-337100

oskar.nilsson@hoganas.se

Övrig information

"Höganäs kommun ska i alla sina rekryteringar sträva mot en jämnare fördelning mellan könen och en ökad representation av övriga olikheter inom kommunens olika verksamheter" - så står det i våra "Aktiva åtgärder för jämställdhet och mångfald". Det är inte alltid enkelt, men vi jobbar för detta varje dag. Inför rekryteringsarbetet har vi tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför bestämt kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande. För att kvalitetssäkra vår rekryteringsprocess i Höganäs kommun använder vi rekryteringsverktyget Offentliga Jobb/Visma Recruit. Därför ber vi dig att skicka in din ansökan via Offentliga Jobb genom att klicka på ansökningslänken i annonsen. Frågor om hur du ansöker och lägger in ditt CV ställer du till Visma/Offentliga Jobb via hjälpformuläret, se info på Offentliga Jobb - alternativt ring 0771-693 693.

Dela detta jobb

Vikenskolan söker lärare i åk 4-6, svenska och engelska

Höganäs kommun