pedagogjobb.se

close
notifications_none

Bevaka sökning

Få jobb till din e-post enligt
dina sökkriterier

*Obligatoriskt fält
*Obligatoriskt fält
 
Jag har tagit del av Pedagogjobb.ses integritetspolicy/användarvillkor.
Logo

Vikarierande lärare i åk 3

Företag Klippans kommun
Ort
Utgår

2023-10-01

Ansök nu

Vikarierande lärare i åk 3

Om arbetsplatsen

I Klippans kommun är vi 1600 kollegor som varje dag jobbar med samma fokus - att finnas till för våra invånare, företag och besökare. Vi är alla en viktig del av helheten och vill vara en kommun med stolta medarbetare och stolta Klippanbor. En röd tråd i vår strävan efter en gemensam kultur är att vi alla försöker leva efter våra kärnvärden "Vilja varandras framgång", "Våga sticka ut" och "Kul i jobbet". Den politiska visionen är en kommun i utveckling där vi tillsammans skapar livskvalitet. Nyfiken? Läs mer på klippan.se/kollegaiklippan Kungsfiskareskolan utgår från barnet hela dagen. Fritidspersonal och skolpersonal bildar ett gemensamt team som skapar förtroendefulla, omsorgsfulla och kreativa miljöer. Förtroendefulla, omsorgsfulla och kreativa relationer är grundläggande värden i vårt arbete tillsammans med eleverna för ett gott lärande och en bra utveckling. Kungsfiskareskolan är belägen i Klippans östra delar och är en treparallellig F-6 skola med ca 440 elever. VI är cirka 60 personer som jobbar på Kungsfiskareskolan.

Arbetsuppgifter

Du kommer att arbeta som klasslärare i en årskurs 3 under tiden som ordinarie klasslärare är föräldraledig. Du kommer att samarbeta med de andra i team 3 och med elevhälsopersonalen för att tillsammans ge de bästa förutsättningarna för att varje elev ska lyckas i sitt lärande. Du ska följa elevernas utveckling och du dokumenterar, reflekterar och analyserar ditt arbete självständigt, tillsammans med dina kollegor i teamet och i arbetslag F-3. Det aktiva värdegrundsarbetet ses som en självklarhet för dig.

Kvalifikationer

• Utbildad lärare årskurs F-3 • Meriterande med erfarenhet som lärare i årskurs F-3

Anställningen

Omfattning:

Heltid

Anställningsform:

Tidsbegränsad anställning

Tillträde:

Tillträde 2024-01-08

Antal tjänster

1

Ansökningsinformation

Sista ansökningsdatum:

2023-10-1

Referensnummer:

C154281-2023-7

Kontakt

Gunilla Paulsson

Bitr. rektor

0435-28422

gunilla.paulsson@klippan.se

Rose-Marie Lindahl

Rektor

0435-28690

rose-marie.lindahl@klippan.se

Fackliga företrädare

Fackliga företrädare nås genom kommunens kundtjänst

0435-280 00

Övrig information

Vi söker dig som har kompetens att bidra till våra verksamheter oavsett kön, ålder, etnisk tillhörighet, religion eller annan trosuppfattning, sexuell läggning eller funktionsnedsättning. För att kvalitetssäkra vår rekryteringsprocess arbetar vi i ett kompetensbaserat rekryteringsverktyg. Som anställd i Klippans kommun kommer du få tillgång till Förmånsklippan, en portal full med förmåner. För allas trevnad är vår arbetstid rökfri. Vi arbetar med ett löpande urval i våra tjänster vilket innebär att vi kontaktar och intervjuar kandidater under ansökningstiden. Om du blir erbjuden tjänst ska du uppvisa giltigt utdrag från Polisens belastningsregister.

Dela detta jobb

Logo
Vikarierande lärare i åk 3

Klippans kommun