pedagogjobb.se

close
notifications_none

Bevaka sökning

Få jobb till din e-post enligt
dina sökkriterier

*Obligatoriskt fält
*Obligatoriskt fält
 
Jag har tagit del av Pedagogjobb.ses integritetspolicy/användarvillkor.
Logo

Vikarie i årskurs 5 till Lina grundskola

Ort
Kategorier
Utgår

2023-12-03

Ansök nu

Vikarie i årskurs 5 till Lina grundskola

Lina grundskola är en F-9 skola med ca 390 elever där lärandet står i centrum. Nyfikenhet, goda relationer, höga förväntningar och trygghet är en självklarhet. Vårt mål är att alla elever som lämnar Lina grundskola ska ha goda kunskaper, en god självkänsla och en tro på att de har all möjlighet att skapa sin framtid!

Hos oss får alla elever utvecklas efter sina förutsättningar. Vi strävar ständigt efter att främja elevernas fortsatta lärande och kunskapsutveckling med utgångspunkt i elevernas bakgrund, tidigare erfarenheter och språk. Vi erbjuder kompetent och engagerad personal, varierande och kommunikativt arbetssätt med ett fokus på språkets roll i alla ämnen.

På Lina grundskola arbetar vi tillsammans för att utveckla vår undervisning så att vi skapar bästa möjliga förutsättningar för våra elever att nå sina högt uppsatta mål. Vi lägger stor vikt vid kartläggning, uppföljning och resultat. Vårt kollegiala utvecklingsarbete ger dig möjligheten att ständigt utveckla din undervisningspraktik där höga förväntningar, stöttning och rika möjligheter till språk- och kunskapsutveckling står i fokus.


Dina arbetsuppgifter

Vi söker en engagerad och inspirerande lärare till årskurs 5. Du är mentor och arbetet innebär att ta ansvar för elevernas kunskapsutveckling samt kontakter med vårdnadshavare. Du ingår i arbetslag med andra lärare på mellanstadiet och kommer få förmånen att undervisa i ett lärarskap där du tillsammans med en annan kollega ansvarar för hela årskurs 5 i ett ämneskompletterande arbetssätt. Det innebär att ämnen är fördelade mellan er och ni ansvarar och undervisar i era ämnen i hela årskurs 5. I denna tjänst kommer du att ansvara för Sv/Sva och So. Detta kommer också möjliggöra ett delvist arbete i tvålärarskap.

Vem är du?   

Vi söker dig som har lärarlegitimation och behörighet i att undervisa Sv/Sva och So.

Du har god kännedom om skolans styrdokument och är väl förtrogen med läroplanen.

Som person är du lösningsfokuserad, utvecklingsinriktad och har en god kommunikativ förmåga. Du ser helheter och trivs med att arbeta i en miljö som ställer höga krav på flexibilitet, handlingskraft och social kompetens.

Du har ett positivt förhållningssätt och har stor förmåga att se elevers möjligheter och kompetenser.

Din grundsyn präglas av att du har ett positivt och inkluderande förhållningssätt.

Du är självständig och trygg i din kompetens och tar ansvar och ser samarbete som en viktig del för att lyckas med uppdraget.  

Krav:
- Du har lärarlegitimation.
- Du har god kännedom om skolans styrdokument och är väl förtrogen med läroplanen.

Meritrerande:
- Vi ser gärna att du har erfarenhet av att arbeta språk- och kunskapsutvecklande.

Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper.


Vi erbjuder dig

Varje dag går ca 6 000 personer till sitt jobb i Södertälje kommun. Vi har många olika roller hos oss och vill erbjuda dig ett meningsfullt jobb där du får möjlighet att bidra till samhället och samtidigt känna glädje. Som medarbetare hos oss får du möjlighet att utvecklas och sätta avtryck på riktigt.

Som anställd i Södertälje kommun erbjuds du bl.a. trygga anställningsvillkor, ett generöst friskvårdsbidrag samt möjlighet att byta semesterdagstillägget mot extra lediga dagar. Inom vissa verksamheter finns även möjlighet till viss flexibilitet avseende arbetstid och arbetsformer. Vi har ett stort utbud av utbildningar och kompetenshöjande insatser för dig som medarbetare. För mer detaljerad information kring våra förmåner läs gärna mer på vår externa hemsida:
https://www.sodertalje.se/formaner

Välkommen till oss!

Urval och intervjuer kan komma att ske löpande under ansökningstiden.
En anställning hos oss kan innebära placering i säkerhetsklass. En säkerhetsprövning med registerkontroll enligt Säkerhetsskyddslagen (2018:585) kan därför komma att genomföras före beslut om anställning. För en del av våra arbetsuppgifter i säkerhetsklass krävs svenskt medborgarskap.


Vi tar gärna emot samtal från dig som är intresserad av jobbet men vi tackar nej till dig som säljer annonser och rekryteringstjänster.

Dela detta jobb

Logo
Vikarie i årskurs 5 till Lina grundskola

Södertälje kommun – Utbildningskontoret