pedagogjobb.se

close
notifications_none

Bevaka sökning

Få jobb till din e-post enligt
dina sökkriterier

*Obligatoriskt fält
*Obligatoriskt fält
 
Jag har tagit del av Pedagogjobb.ses integritetspolicy/användarvillkor.

Vikariat Lärare idrott och hälsa 1-9 Husbygårdsskolan

Ansök nu

Vikariat Lärare idrott och hälsa 1-9 Husbygårdsskolan

Stockholm utvecklas och förändras för framtiden. Våra ambitioner är höga. Nu söker vi dig som vill vara med och forma morgondagens Stockholm.

Med Stockholms stad som arbetsgivare gör skickliga lärare skillnad på riktigt. I våra skolor ska varje elev få möjlighet att nå toppen av sin potential. För att nå dit behöver vi de absolut bästa lärarna.

Husbygårdsskolan är en F-9 skola i Husby, norra Järva, nära Kista centrum. Vi ligger granne med Husbybadet och Husby ishall. Akalla bys utegym och hela Järvafältet ligger några minuters promenad bort. Allt detta kan man som idrottslärare på Husbygårdsskolan använda sig av.

Vi arbetar medvetet med att höja elevernas resultat. Skolan har en väl utvecklad IT-plattform med Ipads i alla årskurser och digitala skrivtavlor i alla klassrum. Husbygårdsskolans vackra och funktionella miljö skapar lugn och trivsel för alla elever och pedagoger. 470 elever går på skolan. Våra engagerade och kunniga medarbetare är något vi är stolta över.

Här kan du läsa mera: https://husbygardsskolan.stockholm.se/

Nu välkomnar vi dig som är lärare i idrott och hälsa och vill ta möjligheten att söka tjänsten för att vara med och skapa en ännu bättre skola!

Arbetsbeskrivning
Vikariat med undervisning i år 1-7 perioden 230926-231221.  Du som söker behöver kunna starta anställningen 26 september. Du jobbar i team med vår idrottslärare 7-9 och ingår i arbetslag på mellan- eller lågstadiet.

Kvalifikationer
Vi söker dig som är legitimerad och behörig lärare. Alternativt har du erfarenhet att undervisning i idrott och hälsa. Du bör ha vana av att sätta betyg.

Vi lägger stor vikt vid följande kompetenser och personlig lämplighet:
Du har god förmåga att:

  • leda och organisera arbetet så att en trygg lärandemiljö skapas
  • anpassa din undervisning utifrån effekten av olika undervisningsstrategier
  • reflektera över arbetet på ett systematiskt sätt, både enskilt och tillsammans med kollegor
  • se det kollegiala lärandet som en utgångspunkt för ny kunskap 

Som person är du trygg, stabil och har självinsikt. Du skapar relation med elever och vårdnadshavare. Med god förståelse för hur människor tar till sig kunskap anpassar du ditt sätt att förmedla den, ofta med positiv förstärkning. Du är öppen och lyhörd för nya sätt att tänka och att arbeta i nära  samarbete med andra. Du är tydlig i din kommunikation och har en god struktur när du planerar ditt arbete.

Vi ger dig möjlighet att växa och göra karriär

Som lärare i Stockholms stads skolor har du möjlighet till både handledning och coachning. Vi satsar på karriärtjänsterna förstelärare och lektorat. Låt dig inspireras av vårt breda utbud av kompetensutveckling. Läs mer på http://pedagogstockholm.se

 

Stockholms stad arbetar med kompetensbaserad rekrytering som syftar till att se till varje persons kompetens och därmed motverka diskriminering.

Dela detta jobb

Vikariat Lärare idrott och hälsa 1-9 Husbygårdsskolan

Stockholms stad - Utbildningsförvaltningen