pedagogjobb.se

close
notifications_none

Bevaka sökning

Få jobb till din e-post enligt
dina sökkriterier

*Obligatoriskt fält
*Obligatoriskt fält
 
Jag har tagit del av Pedagogjobb.ses integritetspolicy/användarvillkor.
logo

Vikariat i naturkunskap på Kunskapsgymnasiet Göteborg

Företag Kunskapsskolan
Ort
Utgår

2023-10-01

Ansök nu

Vikariat i naturkunskap på Kunskapsgymnasiet Göteborg

Kunskapsskolan i Sverige driver grundskolor, gymnasieskolor och vuxen- och företagsutbildning under namnen Kunskapsskolan, Kunskapsgymnasiet och SkillEd.  Kunskapsskolans första grundskolor startades år 2000 och idag går drygt 14 500 elever i de 29 grundskolorna och 7 gymnasieskolorna. 

Vår vision är att ge nästa generation de bästa förutsättningarna att forma morgondagens samhälle. Vi erbjuder en gymnasieutbildning som förbereder eleverna för högre studier och livet i stort. Våra skolor kännetecknas av ett stort kunskapsfokus, men också av att stor vikt läggs vid elevernas personliga utveckling. Unikt för oss är studiecoachningen som alla elever får, vilket bidrar till en högre måluppfyllelse och nära relationer mellan lärare och elever på skolan. 

Kunskapsgymnasiet Göteborg är en gymnasieskola med studieförberedande program  (NA, SA, EK och TE). Skolan har cirka 350 elever. Skolan startade 2003 och är beläget i vackra Gårda endast ett stenkast från spårvagnshållplatser. 

Vi arbetar fokuserat med närheten till eleverna. Förutom att vara ämneslärare har de flesta lärare  också rollen som studiecoach för en grupp elever. Fokus för studiecoachningen är ledarskap på individ-, grupp och samhällsnivå, detta arbetar vi också med inom kurserna.

Vi söker nu en vikarie i naturkunskap. I ditt uppdrag kommer du att samarbeta med andra pedagoger inom ditt ämnesområde.  I detta vikariat ingår det inte att vara studiecoach utan enbart undervisning.

 På Kunskapsgymnasiet arbetar vi i både arbetslag och ämneslag där du samarbetar med kollegor kring utmaningar, frågeställningar, planering och kollektivt lärande. Öppenheten mellan lärare är stor och vi har ett gemensamt ansvar för att alla elever ska lyckas. 

För att underlätta för dig i ditt arbete och frigöra tid så samlar vi vårt undervisningsmaterial samt digitala läromedel på vår digitala portal Kunskapsporten. Där kan du ta del av andra lärares planeringar och uppgifter.

Kvalifikationer 
Som sökande ska du vara legitimerad lärare med behörighet i naturkunskap eller kemi och biologi samt vara väl förtrogen med läroplan och styrdokument för gymnasieskolan. 

Meriterande kvalifikationer
Vi ser gärna att du har några års erfarenhet av undervisning och handledning på gymnasiet. Vi vill att du har lätt för att samarbeta med kollegor, elever och föräldrar samt är lösningsfokuserad.

Vi sätter stort värde på ditt engagemang, din pedagogiska kompetens och din relationella förmåga. Vi vill att du ska vara en stabil och trygg person som kan skapa förtroende hos eleverna.

Arbetstid och varaktighet
Tjänsten är ett vikariat på 70% fram till  31 januari 2024, med möjlighet till förlängning fram till juni 2024.

Rekryteringsprocessen 
Ansökan sker via länken nedan senast den 1 oktober 2023. 

För att arbeta i skola krävs utdrag ur belastningsregistret. Blankett finns på Rikspolisstyrelsens webbplats.

Vid frågor kontakta

TF Rektor
Elisabeth Gavin
0703488299

Dela detta jobb

logo
Vikariat i naturkunskap på Kunskapsgymnasiet Göteborg

Kunskapsskolan