pedagogjobb.se

close
notifications_none

Bevaka sökning

Få jobb till din e-post enligt
dina sökkriterier

*Obligatoriskt fält
*Obligatoriskt fält
 
Jag har tagit del av Pedagogjobb.ses integritetspolicy/användarvillkor.
Logo

Verksamhetsledare Hovsjö fritidsgård

Ansök nu

Verksamhetsledare Hovsjö fritidsgård

Verksamhetsledare med arbetsledningsansvar till Ung Fritid!

Vi söker en källa för inspiration och kreativitet. En ledare som skapar förutsättningar för unga och personal att utvecklas till sitt allra bästa. En medmänniska som brinner för att skapa minnen för livet för unga. En kollega som utmanar och får oss att tänka nytt. En medarbetare som vill gå hem från jobbet med stolthet.

Dina arbetsuppgifter

Du kommer vara arbetsledningsansvarig på en av Ung fritids fritidsgårdar. Du deltar aktivt i det dagliga arbetet med ungdomarna i verksamheten och verkar för att inspirera, utmana och stötta ungdomar till utveckling. Du möjliggör ungdomsdelaktighet och aktiviteter som främjar icke-formellt lärande och är en källa för inspiration och kreativitet. Du engagerar dig aktivt för att skapa och bibehålla olika aktiviteter med ungdomsgrupper på fritidsgården.
I ditt arbete för att förverkliga verksamhetens mål förväntas du driva och utveckla initiativ hos fritidsledarna samt leda och fördela arbetet på fritidsgården. Du har även ansvar för planering, uppföljning och resultat av fritidsgårdens verksamhet.
Som verksamhetsledare är du inte chef men du har arbetsledningsansvar på din fritidsgård och ingår i enhetens ledningsgrupp och representerar arbetsgivaren i det dagliga arbetet på gården och enheten. Du arbetar även aktivt med samverkan på både lokalnivå och enhetsnivå.

Din arbetstid är förlagd till både dag, kväll och helg med ca. 3 kvällspass i veckan. 

Vem är du?

Personliga egenskaper:
- Utåtriktad, strukturerad och lyhörd
- Bidrar till nytänkande i ungdomsverksamhet genom att vara initiativtagande och en källa för kreativitet.
- Är inspirerande gentemot ungdomar och medarbetare.
- Tar ansvar för att bidra till att uppfylla gemensamma mål och uppdrag.

Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper!

Krav:
- Lämplig utbildning, tex. en fritidsledarutbildning eller en annan utbildning som av oss bedöms som relevant för tjänsten.
- Mycket goda kunskaper i svenska i tal och skrift.
- Mycket goda datorkunskaper
- B-körkort

Meriterande:
- Kunskap inom projektledning
- Kunskap och erfarenhet av att bidra till att bygga upp en jämlik och inkluderande verksamhet förungdomar.
-  Dokumenterad erfarenhet av budgetplanering och uppföljning av tilldelade ekonomiska medel.
- Goda kunskaper i sociala medier.

Vi erbjuder dig

Utöver möjligheten att stödja ungdomar till en meningsfull fritid och att vara med och utveckla våra mötesplatser får du i Södertälje kommun även en arbetsgivare som jobbar för en bra, kreativ och utvecklande arbetsmiljö. Vi erbjuder friskvårdspeng, utökad föräldraledighet och semesterväxling. Som anställd i Södertälje kommun har du tillgång till en mängd förmåner via vår förmånsportal.

Varje dag går ca 6 000 personer till sitt jobb i Södertälje kommun. Vi har många olika roller hos oss och vill erbjuda dig ett meningsfullt jobb där du får möjlighet att bidra till samhället och samtidigt känna glädje. Som medarbetare hos oss får du möjlighet att utvecklas och sätta avtryck på riktigt.
Som anställd i Södertälje kommun erbjuds du bl.a. trygga anställningsvillkor, ett generöst friskvårdsbidrag samt möjlighet att byta semesterdagstillägget mot extra lediga dagar. Inom vissa verksamheter finns även möjlighet till viss flexibilitet avseende arbetstid och arbetsformer. Vi har ett stort utbud av utbildningar och kompetenshöjande insatser för dig som medarbetare. För mer detaljerad information kring våra förmåner läs gärna mer på vår externa hemsida: https://www.sodertalje.se/formaner

Välkommen till oss!

Urval och intervjuer kan komma att ske löpande under ansökningstiden.
Södertälje kommun arbetar med kompetensbaserad rekryteringmetodik i syfte om att motverka diskriminering och främja mångfald på arbetsplatsen.
En anställning hos oss kan innebära placering i säkerhetsklass. En säkerhetsprövning med registerkontroll enligt Säkerhetsskyddslagen (2018:585) kan därför komma att genomföras före beslut om anställning. För en del av våra arbetsuppgifter i säkerhetsklass krävs svenskt medborgarskap.

Vi tar gärna emot samtal från dig som är intresserad av jobbet men vi tackar nej till dig som säljer annonser och rekryteringstjänster.

Dela detta jobb

Logo
Verksamhetsledare Hovsjö fritidsgård

Södertälje kommun – Utbildningskontoret