pedagogjobb.se

SVERIGES SPECIALISERADE KARRIÄRSAJTER SEDAN 2004
close
notifications_none

Bevaka sökning

Få jobb till din e-post enligt
dina sökkriterier

*Obligatoriskt fält
*Obligatoriskt fält
 
Jag har tagit del av Pedagogjobb.ses integritetspolicy/användarvillkor.
Logga

Universitetslektor företagsekonomi inriktning finansiering

Ansök nu

Universitetslektor företagsekonomi inriktning finansiering

Vill du undervisa i finansiering på ekonomprogrammet och därmed bidra till att göra våra studenter anställningsbara?

Vid fakulteten för ekonomi bedrivs forskning och utbildning inom arbetsliv, ekonomi och design. Våra program gör studenterna anställningsbara och de kommer redan under sin utbildning i kontakt med näringslivet.

Inom avdelningen för ekonomi finns Ekonomprogrammet på kandidatnivå med inriktning mot Redovisning och revision, Bank och Finans samt Internationellt företagande och marknadsföring och ett flertal fristående kurser. Vi erbjuder magisterutbildning inom Revision och styrning samt Internationellt företagande och marknadsföring.

Vår forskning bedrivs såväl av enskilda forskare som inom forskarmiljön GRIP, en tvärvetenskaplig forskningsmiljö med medlemmar från både ekonomi och arbetsliv. Inom fakulteten finns även forskningsmiljön DARC, med medlemmar huvudsakligen med hemvist inom digital design.

Arbetsuppgifter

Som universitetslektor i företagsekonomi med inriktning finansiering kommer du att arbeta med att undervisa, handleda och examinera inom finansiering på kurser inom ekonomprogrammet, samt på fristående kurser. Majoriteten av kurserna är förlagda till campus, men det förekommer även kurser på distans. Utöver undervisning ingår även forskning i arbetsuppgifterna. Forskningen kan bedrivas både på egen hand och i samarbete med andra inom befintlig forskningsmiljö. Högskolan har som en del av sitt uppdrag att samverka med det omgivande samhället, vilket du förväntas bidra till. I arbetsuppgifterna ingår även att medverka i ämnesområdets utveckling samt ansvar för kurser och kursutveckling.

Behörighet och önskvärda kvalifikationer

Vi söker dig som har doktorsexamen i företagsekonomi med inriktning finansiering eller motsvarande samt uppvisad pedagogisk skicklighet. För anställning som universitetslektor krävs grundläggande behörighetskrav i enlighet med 4 kap 3-4§ i högskoleförordningen och Högskolan Kristianstads anställningsordning. Vid tillsättning läggs lika vikt vid sökandes vetenskapliga och pedagogiska skicklighet.

Det förväntas att du har högskolepedagogisk utbildning motsvarande 15 hp. Om inte, kan det kompletteras inom anställningens två första år. Det är meriterande om du har erfarenhet av samverkan med det omgivande samhället. Du kan bedriva undervisning på såväl svenska som engelska och kan hantera Officepaketet. God kommunikations- och samarbetsförmåga värderas högt, liksom förmågan att kunna bidra till en god arbetsmiljö. Vidare kan du arbeta självständigt och gör korrekta avvägningar och prioriteringar. 

Övrigt

Tjänsten är en tillsvidareanställning på heltid med start enligt överenskommelse. Vi tillämpar vanligtvis provanställning. Möjligheter till befordran till biträdande professor finns. Placering är i Kristianstad med goda tåg- och bussförbindelser samt parkeringsmöjligheter. Viss undervisning kan förläggas till kvällstid eller helger och även till annan ort än Kristianstad.

Ansökan

Välkommen med din ansökan nedan tillsammans med personligt brev, CV, avhandling, länk till publikationer alternativt bifogade publikationer. Ansökan ska utformas i enlighet med högskolans Anvisningar för ansökan vid rekrytering och befordran av disputerade lärare. Här hittar du länk till anvisningarna www.hkr.se/jobb

Sista ansökningsdag är 2023-03-20.

Har du frågor om hur du gör din ansökan kontakta systemets support på 0520-58 00 50 eller via supportrutan.

Arbetsplats Högskolan Kristianstad

Högskolan Kristianstad är en av Sveriges mest sökta högskolor med några av landets mest attraktiva utbildningar. En liten men samtidigt stor högskola samlad på ett vackert campus. Vi är stolta över våra 500 medarbetare och 14 000 studenter med den mångfald de representerar. Närhet, öppenhet, jämställdhet och respekt är våra ledord och genomsyrar alla våra 50 program och 250 fristående kurser. Med ett stort utbud på distans är vi långt fram i utvecklingen av distanspedagogik. Forskningen som bedrivs hos oss är driven av samhällsutmaningar, praktiknära och integrerad med våra undervisningsområden. Vi har forskarutbildningsrättigheter i vårdvetenskap och pedagogiskt arbete. Som arbetsgivare vill vi vara en attraktiv arbetsplats där alla kan göra skillnad. Högskolan Kristianstad eftersträvar en jämn könsfördelning och mångfald.

Till annonsförsäljare och rekryteringsföretag: Vi undanber oss vänligen direktkontakt med rekryteringsföretag och försäljare av ytterligare jobbannonser.

Dela detta jobb

Logga
Universitetslektor företagsekonomi inriktning finansiering

Högskolan Kristianstad