pedagogjobb.se

close
notifications_none

Bevaka sökning

Få jobb till din e-post enligt
dina sökkriterier

*Obligatoriskt fält
*Obligatoriskt fält
 
Jag har tagit del av Pedagogjobb.ses integritetspolicy/användarvillkor.
Logga

Universitetsadjunkt i personal- och arbetslivsvetenskap

Ansök nu

Universitetsadjunkt i personal- och arbetslivsvetenskap

Avdelningen för arbetsliv förser programområdet Arbetsliv: organisation, personal och ledarskap med kompetens inom huvudområdet personal- och arbetslivsvetenskap med huvudsakliga inriktningar psykologi, sociologi och pedagogik, samt med viss kompetens inom personalekonomi. Avdelningen och programområdet befinner sig i ett utvecklingsskede, där det hållbara arbetslivet har fått en mer framträdande roll inom både undervisning och forskning. 

Arbetsuppgifter

I arbetsuppgifterna ingår undervisning, handledning och examination, företrädesvis inom programområdet Arbetsliv: organisation, personal och ledarskap. Undervisning och examination inom fälten ”personalarbetets innehåll och praktik” och ”det hållbara arbetslivet” kommer att vara centrala. Viss undervisning och examination kan komma att förläggas till programområdena folkhälsa, ekonomi och/eller utbildningsvetenskap. Undervisning och examination sker såväl campusförlagt som via den digitala lärplattformen Canvas. Administrativa arbetsuppgifter kan förekomma. 

Behörighet och kvalifikationer

Vi söker dig som har lägst en kandidatexamen i för anställningen relevant ämne. Du har tidigare erfarenhet av att undervisa inom områden såsom personal- och arbetslivsprogram eller kurser inom organisering och ledning, personalarbetets innehåll och praktik samt det hållbara arbetslivet. Har du undervisningserfarenhet inom folkhälsa, ekonomi, utbildningsvetenskap eller annan arbetslivserfarenhet från områden av relevans för våra utbildningar är det meriterande. Vidare är det meriterande om du har en högre examen i relevant ämne. Det är även meriterande om du har högskolepedagogisk utbildning eller lärarlegitimation. 

För tjänsten krävs goda datorkunskaper och du behöver kunna hantera Office-paketet samt ha erfarenhet av undervisning och examination via digitala lärplattformar. Har du tidigare arbetat i SPSS och/eller program för kvantitativ dataanalys är det meriterande. Det är även ett plus om du har erfarenhet av produktion av digitalt undervisningsmaterial. 

Tjänsten kräver också att du behärskar det svenska språket väl i både tal och skrift. Det är meriterande om du har erfarenhet av att producera och publicera undervisningsmaterial och vetenskapliga texter på svenska och/eller engelska. 

Som person är du relationsskapande med en god förmåga att samarbeta. Vidare så har du en god förståelse för vuxnas lärande och kan utforma din undervisning på ett sätt som inspirerar och entusiasmerar studenter. I ditt arbete så är du noggrann och strukturerad. Du är även kvalitetsmedveten och kan organisera samt planera ditt arbete för att nå uppsatta mål. Vi kommer att lägga stor vikt vid dina personliga egenskaper. 

Övrigt

Tjänsten är ett vikariat på heltid under perioden 2023-08-15 -- 2024-06-15. Annan tillträdesdag kan eventuellt diskuteras. Placering är i Kristianstad på Näsby med goda bussförbindelser och parkeringsmöjligheter. 

Om du har frågor angående tjänsten är du välkommen att kontakta avdelningschef Marie-Louise Österlind via e-post på marie-louise.osterlind@hkr.se.

Ansökan

Välkommen med din ansökan tillsammans med CV och personligt brev. Vi kommer att påbörja intervjuer under ansökningstiden. Betyg och intyg som styrker det du har uppgivit i ansökan tar du med dig vid en eventuell intervju.

Sista ansökningsdag är 2023-05-31.

Har du frågor om hur du gör din ansökan kontakta systemets support på 0520-58 00 50 eller via supportrutan.

Arbetsplats Högskolan Kristianstad

Högskolan Kristianstad är en av Sveriges mest sökta högskolor med några av landets mest attraktiva utbildningar. En liten men samtidigt stor högskola samlad på ett vackert campus. Vi är stolta över våra 500 medarbetare och 14 000 studenter med den mångfald de representerar. Närhet, öppenhet, jämställdhet och respekt är våra ledord och genomsyrar alla våra 50 program och 250 fristående kurser. Med ett stort utbud på distans är vi långt fram i utvecklingen av distanspedagogik. Forskningen som bedrivs hos oss är driven av samhällsutmaningar, praktiknära och integrerad med våra undervisningsområden. Vi har forskarutbildningsrättigheter i vårdvetenskap och pedagogiskt arbete. Som arbetsgivare vill vi vara en attraktiv arbetsplats där alla kan göra skillnad. Högskolan Kristianstad eftersträvar en jämn könsfördelning och mångfald.

Till annonsförsäljare och rekryteringsföretag: Vi undanber oss vänligen direktkontakt med rekryteringsföretag och försäljare av ytterligare jobbannonser.

Dela detta jobb

Logga
Universitetsadjunkt i personal- och arbetslivsvetenskap

Högskolan Kristianstad