pedagogjobb.se

close
notifications_none

Bevaka sökning

Få jobb till din e-post enligt
dina sökkriterier

*Obligatoriskt fält
*Obligatoriskt fält
 
Jag har tagit del av Pedagogjobb.ses integritetspolicy/användarvillkor.

Tungelsta skola söker SO-lärare 100% till åk 7-9

Ort
Kategorier
Utgår

2023-06-30

Ansök nu

Tungelsta skola söker SO-lärare 100% till åk 7-9

Har du idéer för framtiden och drivs du av utmaningar? I Haninge får du utvecklas tillsammans med trygga kollegor som vill göra skillnad redan idag. Just nu pågår ett av de mest ambitiösa förändringsarbetena i vår kommuns historia. Vi bygger en ny stad, cirka 20 minuter från Söder. Följ med på vår resa.   

Beskrivning

Tungelsta skola ligger i södra delen av Haninge kommun. Skolans upptagningsområde består av tätort och landsbygd. Stockholms city ligger på bekvämt pendlingsavstånd, ca 30 minuter med bil eller pendeltåg. Det tar ca 10 minuter att gå till skolan från Tungelsta station. Buss stannar utanför skolan. 

Tungelsta skola är organiserad i årskursvisa arbetslag år F-9. Därtill finns tre mindre undervisningsgrupper, så kallade lärstudios. Varje arbetslag leds av en utvecklingsledare. Till hösten har skolan ca 700 elever. Skolans vision är Vilja, våga, Vara nyfiken!

Skolans mål lyder: högre måluppfyllelse, utmanande, varierad och målstyrd undervisning, samt ökad medvetenhet om allas lika värde. Vi utvecklar ämnesövergripande arbetssätt och använder oss av kooperativt lärande som metod för att öka elevernas delaktighet i undervisningen. Vi har ett tydligt elevfokus som får eleverna att lyckas! Alla i teamet är delaktiga i elevernas lärande.

På Tungelsta skola är vi ständigt i samtal om skolutveckling för höjda resultat och ökad likvärdighet. Vi arbetar med att utveckla ökad delaktighet och ansvarstagande hos samtliga medarbetare för på så vis skapa trivsel och goda lärmiljöer för våra elever.  

Nu söker vi dig som är utbildad och legitimerad högstadielärare i so-ämnena och som vill arbeta med oss och våra fina elever i årskurserna 7-9. Vidare ser vi att du är resultat- och målorienterad, pedagogisk och flexibel. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet vid tillsättning av tjänsten. 

 Om du är intresserad, kontakta bitr. rektor Samuel Grinblatt Zamora på 08-606 96 10 för mer information. 

Arbetsuppgifter

SO-undervising i åk 7-9.

Kvalifikationer

Examen och lärarlegitimation.

Haninge kommun ser mångfald som en styrka och välkomnar alla sökande.

Vår kompetensbaserade rekryteringsmetodik syftar till att fokusera på individens kompetens och därigenom även motverka diskriminering.

OM TJÄNSTEN

Anställningsform: Tillsvidareanställning

Anställningens omfattning: Heltid

Tillträde: omgående

Löneform: Månadslön

Antal lediga befattningar: 1

Sysselsättningsgrad: 100%

Ort: Haninge - Tungelsta

Län: Stockholms län

Land: Sverige

Referensnummer:
2023/263

Kontakt: Samuel Grinblatt Zamora
08-6069610

Publicerat: 2023-04-12

Sista ansökningsdag:
2023-06-30

Dela detta jobb

Tungelsta skola söker SO-lärare 100% till åk 7-9

Haninge kommun - Utbildningsförvaltningen