pedagogjobb.se

close
notifications_none

Bevaka sökning

Få jobb till din e-post enligt
dina sökkriterier

*Obligatoriskt fält
*Obligatoriskt fält
 
Jag har tagit del av Pedagogjobb.ses integritetspolicy/användarvillkor.

Timvikarier, Töjnaskolan

Vi söker dig som har erfarenhet av arbete inom skola/ fritidshem till Töjnaskolan. Du kommer få arbete utifrån vilket behov veckovis som verksamheten har baserat på personalfrånvaro/ behov.  Du behöver kompetens för att möta elever med olika behov och göra undervisningen tillgänglig för alla elever. Du är en förebild för våra elever och du behöver ha ett vuxet och professionellt agerande i samtliga arbetsuppgifter. 

Du behöver vara flexibel och har förmåga utifrån instruktioner kunna genomför lektion alt aktiviteter med elever. I ditt uppdrag ingår att skapa god kontakt med elever och vårdnadshavare. Vi vill att du har kunskaper av att använda och undervisa med hjälp av digitala verktyg. 

Kvalifikationer
- Erfarenhet av pedagogiskt arbete med barn är meriterande.
- Kunskap om NPF är meriterande.

Töjnaskolan flyttade under sommaren 2020 in i helt nya lokaler. Vi är vi en F-9 skola med tre parallella klasser. På skolan är det ca 800 elever och ca 95 medarbetare

I vår skola finns det bra undervisningssalar med tillhörande grupprum, trevlig omgivning och en stark framtidstro. Vi erbjuder dig en dynamisk och utvecklande miljö tillsammans med våra andra skickliga lärare och medarbetare. Fritidshemmet har tillgång till egna lokaler som befinner sig utanför klassrummen som vi kallar "hjärtat". En miljö vi utvecklar vidare för att skapa den mest inspirerande och tillgängliga undervisningsmiljö.

Kvalifikationer

- Erfarenhet att pedagogiskt arbete

- Kunskap inom NPF
 

Rekrytering

Kommer ske löpande och inbjudan till intervju skickas via mail.

Välkommen till Sollentuna – en kommun mitt i möjligheterna! Tillsammans gör vi Sollentuna bättre varje dag för våra invånare, företagare och organisationer. Vi har tydliga och ambitiösa mål för att skapa trygghet, välfärd och hållbar tillväxt.

Vi erbjuder dig ett meningsfullt och roligt jobb i en stabil miljö där ambitionsnivån är hög. Hos oss får du fantastiska kollegor som vill göra skillnad för andra. Nu söker vi dig som är nytänkande, ansvarstagande och välkomnande. Följ med oss på resan mot att skapa Sveriges mest attraktiva kommun!

Dela detta jobb

logo
Timvikarier, Töjnaskolan

Sollentuna kommun - Utbildningskontoret