pedagogjobb.se

close
notifications_none

Bevaka sökning

Få jobb till din e-post enligt
dina sökkriterier

*Obligatoriskt fält
*Obligatoriskt fält
 
Jag har tagit del av Pedagogjobb.ses integritetspolicy/användarvillkor.

Timvikarie Förskoleklass - åk 9 samt Fritidshem

Företag Höganäs kommun
Ort
Utgår

2023-12-18

Ansök nu

Timvikarie Förskoleklass - åk 9 samt Fritidshem

Tornlyckeskolan

Om arbetsplatsen

Höganäs ambition är att vara en av Sveriges bästa kommuner och våra förväntningar på oss själva är höga. Vi har invånaren och service i fokus och tillsammans åstadkommer vi goda resultat. Nyckeln till framgång är att ha medarbetare som brinner för sitt jobb, så det förväntar vi oss att du också gör! Våra interna ledord är kommunikation och koncerntanke. Vi tror att ett öppet kommunikationsklimat ger effekt på vår kommun, våra invånare, våra företagare, våra föreningar och våra besökare. Höganäs blir då - väl värt att investera i. Har du redan nu tankar om hur Höganäs kan bli en av Sveriges bästa kommuner? Då kanske du är den vi söker! Du vet, precis som vi, att lärandet är en livslång process som startar i tidig ålder. För att hjälpa hela barnet hela vägen, från förskoleålder till gymnasiet, arbetar utbildningsförvaltningen med att ge barnen tro på den framtid som kommer. Höganäs ambition är att vara en av Sveriges bästa skolkommuner och våra förväntningar på oss själva är höga. Tornlyckeskolan är en grundskolan med ca 480 elever från förskoleklass till åk 9. På skolan arbetar ca 65 st personal som tillsamman arbetar för att ge eleverna en trygg skolgång och att de känner att de lyckas i sitt skolarbete. Vi söker nu timvikarier som på kort varsel kan gå in och vikariera. Det är meriterande ifall du har erfarenhet av att arbeta med elever och elevgrupper. Vi sätter stort värde på att du en tydlig och trygg ledare, ser varje elev och är flexibel att arbeta i olika stadier/verksamheter inom skolan.

Arbetsuppgifter

Vikariera som lärare/pedagog från förskoleklass till åk 9 samt på fritidshem. Skriv gärna i din ansökan inom vilket åldersspann som du är mest intresserad av att arbeta med.

Kvalifikationer

Erfarenhet av att arbeta med elever och elevgrupper i olika åldrar.

Anställningen

Omfattning

Timavlönad

Anställningsform

Tidsbegränsad anställning

Tillträde

enligt överenskommelse

Tidsbegränsat till

Antal tjänster

1

Ansökningsinformation

Sista ansökningsdatum

Referensnummer

A1243468

Kontakt

Camilla Johansson

t f bitr. rektor åk 7-9, språkförstärkningsgruppen

734357008

734357008

camilla.johansson@hoganas.se

Hanna Thene

Bitr. rektor F-åk 3, Fritidshem

hanna.thene@hoganas.se

Vera Wadströmer

Rektor F-åk 9

042-33 7415

vera.wadstromer@hoganas.se

Carina Johansson

Skoladministratör

042-337791

042-337791

carina.johansson@hoganas.se

Fackliga företrädare

Björn Aldenklev

Sveriges lärare

9027136

bjorn.aldenklev@hoganas.se

Övrig information

"Höganäs kommun ska i alla sina rekryteringar sträva mot en jämnare fördelning mellan könen och en ökad representation av övriga olikheter inom kommunens olika verksamheter" - så står det i våra "Aktiva åtgärder för jämställdhet och mångfald". Det är inte alltid enkelt, men vi jobbar för detta varje dag. Inför rekryteringsarbetet har vi tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför bestämt kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande. För att kvalitetssäkra vår rekryteringsprocess i Höganäs kommun använder vi rekryteringsverktyget Offentliga Jobb/Visma Recruit. Därför ber vi dig att skicka in din ansökan via Offentliga Jobb genom att klicka på ansökningslänken i annonsen. Frågor om hur du ansöker och lägger in ditt CV ställer du till Visma/Offentliga Jobb via hjälpformuläret, se info på Offentliga Jobb - alternativt ring 0771-693 693.

Dela detta jobb

Timvikarie Förskoleklass - åk 9 samt Fritidshem

Höganäs kommun