pedagogjobb.se

close
notifications_none

Bevaka sökning

Få jobb till din e-post enligt
dina sökkriterier

*Obligatoriskt fält
*Obligatoriskt fält
 
Jag har tagit del av Pedagogjobb.ses integritetspolicy/användarvillkor.
Logga

Teacher, Physical Education

Ort
Kategorier
Utgår

2023-10-31

Ansök nu

Teacher, Physical Education

About this vacancy

PE Teacher

Internationella Engelska Skolan i Östersund söker en behörig lärare i Idrott och Hälsa med start enligt överenskommelse.

IES Östersund öppnade i augusti 2020 och har sedan dess expanderat till 2 klasser per årskurs från FSKL-9.

Som lärare i idrott och hälsa har du lärarutbildning eller praktisk jämförbar erfarenhet av yrket. I tjänsten ingår också delat mentorskap för en klass. Vi söker en lärare som har stor kunskap inom sitt ämnesområde och är en entusiastisk pedagog. Du ska vara positiv, ha en utvecklad känsla för lagarbete samt vara beredd att satsa lite extra. 

Vi följer den svenska läroplanen med undervisning både på svenska och engelska. IES Östersund är en tvåspråkig skola där vi jobbar tillsammans i en internationell miljö.  Du bör därför känna dig bekväm med att kommunicera med kollegor, elever och deras familjer på både svenska och engelska. 

Här har du möjligheten att få arbeta i en stimulerande och givande miljö och vi välkomnar alla som är motiverade och entusiastiska att skicka in er ansökan för att få chansen att bli en del av vårt team!

Rekrytering sker löpande. Skicka in er ansökan med ert CV och personliga brev till recruitment.ostersund@engelska.se.

About IES

Internationella Engelska Skolan (IES) is a leading independent school group ("friskola") with academic results far above average and a diverse and energetic staff. Teaching is through both Swedish and English, with English the language of the corridors. IES is one of Sweden's largest school groups at "Grundskolan" with 46 schools and around 32,000 students across the country. IES has grown steadily and maintained quality since 1993.

More about the company and its schools can be found at www.engelska.se

Dela detta jobb

Logga
Teacher, Physical Education

Internationella Engelska Skolan i Sverige AB