pedagogjobb.se

close
notifications_none

Bevaka sökning

Få jobb till din e-post enligt
dina sökkriterier

*Obligatoriskt fält
*Obligatoriskt fält
 
Jag har tagit del av Pedagogjobb.ses integritetspolicy/användarvillkor.
Logga

Teacher, Mathematics, Swedish, Swedish as Second Language , Ages 9 - 13

Ansök nu

Teacher, Mathematics, Swedish, Swedish as Second Language , Ages 9 - 13

About this vacancy

Om skolan

Internationella Engelska Skolan Liljeholmen är en 4-9 skola som ligger vid Telefonplan, nära både tunnelbana och buss. Skolan startades 2014 och har idag över 90 anställda och ca 930 elever med fem parallellklasser per årkurs.

Vi som skola står inför ett efterlängtat steg framåt, då vi planerar att flytta in i en helt ny skolbyggnad 2024-2025, nära belägen till Midsommarkransen. Skolan blir då en komplett grundskola med klasser från F-9.

Om du vill arbeta i en internationell miljö med en stödjande kultur är IES Liljeholmen platsen för dig. Vi har en bred elevgrupp som talar omrking ett 50-tal olika modersmål samt med en rik internationell personalgrupp.

Vi vill uppmuntra och stödja internationellt utbildade lärare som börjar hos oss på IES Liljeholmen att både lära sig svenska samt komplettera sin lärarutbildning för att nå en svensk lärarlegitimation på sikt.

Om tjänsten

Internationella Engelska Skolan Liljeholmen söker just nu en behörig klasslärare för 4-6. Du kommer att vara en del av arbetslag 5 vilket innebär ett delat mentorskap för en klass, samt undervisning i ämnena svenska och matematik i samma årskurs.

Din roll

  • Mentor för årskurs  5 

  • Undervisande lärare i svenska och matematik för årskurs 5

Din profil

Du är behörig lärare för ovan nämnda ämnen och åldrar. Vi hoppas att du ser vikten av att skapa och behålla goda relationer med kollegor, elever och vårdnadshavare. Du motiveras av att ha regelbunden kontakt med vårdnadshavare, att leda mentortidsaktiviteter i linje med mentorprogrammet samt att arbeta och samarbeta med kollegor i en stödjande miljö.

Det finns inga krav på tidigare undervisningserfarenhet, men vi ser gärna att du är trygg i ditt professionella ledarskap där du kan skapa en trygg och stabil miljö både i och utanför klassrummet. Du värdesätter och levererar ett personligt, tydligt och balanserat ledarskap med både kontroll och elevengagemang i fokus. Du som lärare är en tydlig och aktiva normsättare. 

Rekryteringssprocess

Vi intervjuar fortlöpande för tjänsten och rekommenderar därför att du skickar in din ansökan så snart som möjligt.

Om du tror att detta kan vara en tjänst för dig så tveka inte att söka! 

Vi ser fram emot att ta ta del din ansökan och få chansen att föra en vidare dialog med dig om tjänsten och dina kvalifikationer för den!

Övrigt

Alla Internationella Engelska skolor runt om i landet vilar på samma grunder som en vision för skolan, benämnda IES Ethos. Läs gärna mer om detta och se om de stämmer överens med dina egna professionella värderingar och övertygelser.

På IES ingår pedagogisk lunch för alla anställda. Lunchen som serveras består alltid av fyra olika rätter och grönsaksbuffé, frukt och bröd med pålägg.

IES står under friskoleavtalet Almega. Det finns även en lokal överenskommelse om arbetstider.

About IES

Internationella Engelska Skolan (IES) is a leading independent school group ("friskola") with academic results far above average and a diverse and energetic staff. Teaching is through both Swedish and English, with English the language of the corridors. IES is one of Sweden's largest school groups at "Grundskolan" with 46 schools and around 32,000 students across the country. IES has grown steadily and maintained quality since 1993.

 

More about the company and its schools can be found at www.engelska.se

 

Dela detta jobb

Logga
Teacher, Mathematics, Swedish, Swedish as Second Language , Ages 9 - 13

Internationella Engelska Skolan i Sverige AB