pedagogjobb.se

close
notifications_none

Bevaka sökning

Få jobb till din e-post enligt
dina sökkriterier

*Obligatoriskt fält
*Obligatoriskt fält
 
Jag har tagit del av Pedagogjobb.ses integritetspolicy/användarvillkor.
Logga

Teacher, Mathematics, Science , Ages 12 - 16

Ort
Kategorier
Utgår

2023-06-16

Ansök nu

Teacher, Mathematics, Science , Ages 12 - 16

About this vacancy

Är du en engagerad lärare som älskar att undervisa i matematik och i naturvetenskap, och skulle du trivas i en internationell miljö? Vi letar efter en behörig lärare som kommer att undervisa elever i årskurs 6-9 i matematik och naturvetenskap, samt en lärare med ett mentorskap för en klass i tjänsten. Positionen är en tillsvidareanställning på heltid med tillträde i Augusti och inleds med 6 månaders provanställning. 

Arbetsplatsen

IES Halmstad är en populär friskola för elever i årskurs 4–9 med runt 600 elever och 70 medarbetare. Oavsett om du är ny i yrket eller redan har arbetat flera år tror vi att IES Halmstad kan vara nästa steg. För dig som är ny finns gott om stöd att få på skolan, både från dina kollegor och från vår Academic Manager som gärna hjälper med planering, uppföljning och struktur. För dig som redan är etablerad lärare erbjuder skolan en inspirerande internationell miljö där strukturen och ordningen gör att du kan lägga mer av din arbetstid på undervisning och lärande och minimalt med tid på ordningsfrågor, vilket vi anser vara viktig del för en trevlig och positiv arbetsmiljö.

Vi tror på vår metod, the IES Ethos, att med tydligt fokus på att behärska det engelska språket, studiero, trygghet och respekt bygga en positiv skolmiljö som är tillåtande och inkluderande – och som ger bra skolresultat. Du tycker, precis som vi, att en lärare ska ha fokus på att undervisa och utveckla sin profession tillsammans med andra, och i övrigt ska det finnas bra stödstrukturer för allt från elevhälsa, lokalvård, IT-stöd till kollegial samverkan. Vi följer den svenska läroplanen med undervisning både på svenska och engelska.

Positionen

Du kommer att bli del av ett kreativt och erfaret team där du har ansvar för din egen undervisningsplanering. Vi arbetar nära varandra i våra ämneslag med ämnesutveckling och ämnesöverskridande teman, så vi letar efter en kreativ lagspelare som vill vara en del av en personalgrupp där vi jobbar tillsammans för att skapa en kvalitativ utbildning på vår skola.

Undervisningen sker på svenska eller på engelska, samtidigt som vårt företagsspråk är engelska. 

Vem är du?

Du är en engagerad lärare med mycket driv, du är en förebild för dina elever, och en tydlig och trygg ledare. Du bryr dig om dina elever och deras mål, och stöttar dem med en coachande approach. Som person är du kreativ och öppen för nya idéer och synpunkter. Du är strukturerad, lojal, mottaglig och ansvarstagande.

Ansvarsområden

  • Undervisning i matematik och naturvetenskap för årskurs 6-9.

  • Att skapa nödvändiga förutsättningar för att eleverna ska ta till sig kunskap och uppnå sina individuella mål

  • Att utveckla elevernas kunskaper och förmågor utifrån läroplanen, genom tydliga kriterier, mål och feedback.

  • Att vara en förebild och erbjuda trygghet, ordning och en lugn skolmiljö både i och utanför klassrummet.

Behörighet

  • Behörighet för undervisning i matematik och naturvetenskap, årskurs 6-9.

  • Behörighet i något annat ämne är meriterande.

Varför du ska söka?

För rätt kandidat är det här en spännande möjlighet att jobba i en givande och intressant internationell miljö. Låter det här som en tjänst för dig? Skriv gärna ett personligt brev, bifoga CV och ansök redan idag! Rekrytering sker löpande, skicka därför in din ansökan så snart som möjligt. Intervjuer kommer att hållas digitalt eller på plats i Halmstad.

Välkommen med din ansökan!

Kontaktpersoner:

Tomas Andreasson, rektor

073-661 98 60, tomas.andreasson.halmstad@engelska.se

Karoline Engberg, Biträdande rektor

072-853 14 64, karoline.engberg.halmstad@engelska.se

About IES

Internationella Engelska Skolan (IES) is a leading independent school group ("friskola") with academic results far above average and a diverse and energetic staff. Teaching is through both Swedish and English, with English the language of the corridors. IES is one of Sweden's largest school groups at "Grundskolan" with 46 schools and around 32,000 students across the country. IES has grown steadily and maintained quality since 1993.

 

More about the company and its schools can be found at www.engelska.se

Dela detta jobb

Logga
Teacher, Mathematics, Science , Ages 12 - 16

Internationella Engelska Skolan i Sverige AB