pedagogjobb.se

close
notifications_none

Bevaka sökning

Få jobb till din e-post enligt
dina sökkriterier

*Obligatoriskt fält
*Obligatoriskt fält
 
Jag har tagit del av Pedagogjobb.ses integritetspolicy/användarvillkor.
Logga

Teacher, Class Teacher , Age 10

Ort
Kategorier
Utgår

2023-09-24

Ansök nu

Teacher, Class Teacher , Age 10

About this vacancy

Internationella Engelska Skolan har gjort stor skillnad för våra elever i 29 år. Vi är övertygade om att det är tack vare vårt tydliga etos med engagerade och närvarande ledare som våra skolor har. En miljö där alla arbetar mot gemensamma mål. Vi har en stark kultur som bygger på beprövade rutiner där bemötandet blir givet. Det här gör att hos oss får lärare fokusera på undervisning och lärande. Eleverna står i centrum för allt vi gör, alla elever är dina elever.

IES Hässelby är en skola för årskurserna 4-9 med ca 570 elever och 60 medarbetare. Vi är en tvåspråkig skola som följer den svenska läroplanen. Skolan ligger i Hässelby, strax utanför Stockholm, en kort promenad från Grimsta naturreservat, vackra Mälaren och Hässelby strands tunnelbanestation.

Att jobba i vår skola är att vara del av en professionell gemenskap och samarbete. Hos oss få du möjlighet att besöka världen fast på hemmaplan. På IES Hässelby har du stor möjlighet att utvecklas  i olika roller.

Vi söker en behörig klasslärare till åk 4 med tillträde snarast möjligast.

IES Hässelby söker dig som har goda kunskaper i svenska och engelska. I tjänsten ingår undervisning i åk 4 i flera ämnen. Du bör vara positiv och samarbetsvillig och beredd på att ingå i ett internationellt team. I tjänsten ingår också delat mentorskap för en klass. Din egen undervisning som lärare sker framförallt på svenska men kollegor emellan talar vi engelska.

Du är starkt engagerad i ditt ämne och drivs av att utmana alla elever oavsett bakgrund att göra sitt allra bästa.

Skriv gärna ett personligt brev, bifoga CV och ansöka idag. Rekrytering sker löpande, skicka därför in din ansökan så snart som möjligt via IES Careers.

Välkommen med din ansökan!

About IES

Internationella Engelska Skolan (IES) is a leading independent school group ("friskola") with academic results far above average and a diverse and energetic staff. Teaching is through both Swedish and English, with English the language of the corridors. IES is one of Sweden's largest school groups at "Grundskolan" with 46 schools and around 32,000 students across the country. IES has grown steadily and maintained quality since 1993.

 

More about the company and its schools can be found at www.engelska.se

Dela detta jobb

Logga
Teacher, Class Teacher , Age 10

Internationella Engelska Skolan i Sverige AB