pedagogjobb.se

close
notifications_none

Bevaka sökning

Få jobb till din e-post enligt
dina sökkriterier

*Obligatoriskt fält
*Obligatoriskt fält
 
Jag har tagit del av Pedagogjobb.ses integritetspolicy/användarvillkor.

Studentmedarbetare - handledning i nya kreativa lärmiljöer

Ort
Kategorier
Utgår

2023-12-03

Ansök nu

Studentmedarbetare - handledning i nya kreativa lärmiljöer

Vill du få ett kvalificerat extrajobb på schyssta villkor som är relevant för studierna och ger dig en fot in på en arbetsmarknad?

Som studentmedarbetare i Lunds kommun genomför du ett kvalificerat uppdrag vid sidan av dina studier.

Dina arbetsuppgifter

På Hedda Anderssongymnasiet har vi byggt upp flera nya spännande lärmiljöer såsom Maker Space, företagsarena, VR-lab, redaktion samt ljud- och bildstudios. Vill du vara med och skapa möjligheter för våra elever att ta dessa miljöer i bruk?

Din uppgift blir att bemanna lokaler och handleda elever som arbetar där. Du samarbetar med skolans personal i planeringen av dessa aktiviteter. 

Du tilldelas en handledare som stöttar, förmedlar yrkeskunskaper och följer upp ditt arbete och utveckling. Arbetstiden förläggs enligt överenskommelse med dig för att matcha dina studiebehov. Din anställning omfattar i genomsnitt åtta timmar per vecka under våren 2024 (1 febr-31 maj) och du har timlön.

Vi söker dig 

Vi söker dig som aktivt studerar vid universitet/högskola. Du ska ha läst minst 60 hp i ett för uppdraget relevant ämne. Vi tror att du har en teknisk, pedagogisk, kommunikativ eller ekonomisk utbildning.

Du har ett stort engagemang för unga människor och deras lärande. Erfarenhet av ledarskap från exempelvis föreningsliv är meriterande. Meriterande är även teknisk och kreativ kompetens samt erfarenhet av att handleda i denna typ av processer.

Om arbetsplatsen

Hedda Anderssongymnasiet är Lunds kommuns nyaste kommunala gymnasieskola inriktad på kreativitet, handlingskraft och företagsamhet. Tillsammans tar vi de första stegen mot att skapa en bättre framtid, för oss alla. Hedda startade 2018 och erbjuder ekonomi-, teknik- samhällsvetenskaps- och naturvetenskapsprogrammet. Hedda Anderssongymnasiet har just nu 750 elever och har just flyttat in i helt nybyggda skollokaler på Svanevägen. Skolan växer för varje läsår och om några år kommer 1650 gymnasieelever och 350 grundskoleelever att ha sin arbetsplats i byggnaden.
http://www.lund.se/heddagymnasiet

Läs mer om hur det är att arbeta på Hedda och möt några av våra stjärnor.
Här får du även möjlighet att besöka din nya arbetsplats.
https://lund.se/nyheter/aktuellt/bli-en-del-av-hedda

Varmt välkommen med din ansökan senast den 3/12!

Utbildningsförvaltningen ansvarar för gymnasieskola, anpassad gymnasieskola, vuxenutbildning, internationell grundskola och modersmålsverksamhet och har drygt 1 200 anställda. Som anställd här är du delaktig i att bedriva utbildning av hög kvalitet, och med ett stort engagemang för våra elever. Vi rustar eleverna för framtiden – med målet att varje elev ska nå sin fulla potential som människa och medborgare.

Här får du plats att växa. Inom Lunds kommun sätter vi kunskapen i centrum och skapar möjligheter att utvecklas i arbetslivet. Vi erbjuder en inkluderande arbetsmiljö, och chans att påverka och göra skillnad. Vill du bli en av oss?

Anställning

Anställningsform: Särskild visstidsanställning

Omfattning: Deltid

Lön: Timavlönad

Tillträde: 1 febr 2024

Ansök senast

Sista ansökningsdag: 2023-12-03

Referensnummer

2023/1341

Kontaktperson(er)

  • Malin Dahlgren, 046-3596131

Dela detta jobb

Studentmedarbetare - handledning i nya kreativa lärmiljöer

Lunds kommun - Utbildningsförvaltningen