pedagogjobb.se

close
notifications_none

Bevaka sökning

Få jobb till din e-post enligt
dina sökkriterier

*Obligatoriskt fält
*Obligatoriskt fält
 
Jag har tagit del av Pedagogjobb.ses integritetspolicy/användarvillkor.
logo

Specialpedagog / speciallärare årskurs 7-9

Ort
Utgår

2023-05-30

Ansök nu

Specialpedagog / speciallärare årskurs 7-9

Runbackaskolan är en kommunal skola med elever från förskoleklass till år nio belägen i Viby, Sollentuna. Våra ledord kunskapsglädje, omvärld, resultat och trygghet genomsyrar vårt tankesätt och vårt arbete.

På skolan går det sammanlagt ca 580 elever. Skolan har de senaste åren utvecklat det pedagogiska arbetet med digital teknik och tar idag kontinuerligt emot studiebesök från skolor i Sverige och utlandet som vill titta på skolans undervisning. Skolan har har också påbörjat en tydlig internationalisering med internationella utbyten och projekt, både för lärare och elever. 

Vi har höga förväntningar på våra lärare och våra elever, som på olika sätt utmanas i sin kunskapsutveckling. Förutom digital kompetens och internationalisering, lägger vi på skolan stor vikt vid idrott och hälsa, rörelse, språklig utveckling och läsning. 

Runbackaskolan har de senaste åren haft 100% gymnasiebehörighet och ligger mycket högt i meritvärde tack vare drivna pedagoger, ambitiösa elever och en lugn och trygg lärandemiljö med mycket hög vuxentäthet och 100% legitimerade lärare.

Skolan är också Olweuscertifierad vilket innebär ett strukturerat och kontinuerligt förebyggande mobbningsarbete i alla skolans verksamheter från förskoleklass till åk 9. Olweusresultaten visar också att skolan har låg andel elever som är mobbade. 

På skolan har vi ett stort elevhälsoteam som inkluderar specialpedagoger, speciallärare, kurator, skolsköterska, skolpsykolog, hela ledningsgruppen samt ett samarbete med Sollentuna kommuns Skol- och familjeteam. Elevhälsoteamet arbetar strukturerat och systematiskt med fokus på att fånga upp elever med behov av extra anpassningar eller särskilt stöd. Genom att arbeta förebyggande lyckas vi bra med att ge alla elever möjlighet att utvecklas till sin fulla potential. 

Vi söker nu en specialpedagog/speciallärare till våra sex klasser i år 7-9. Du kommer att komplettera vårt EHT-team, handleda kollegor i deras undervisning, ansvara för dokumentation kring särskilt stöd men också arbeta med elever i behov av stöd antingen enskilt eller i klass.

Du kommer också att arbeta nära våra specialpedagoger i F - 3 och 4 - 6 samt med ämneslärare och mentorer i 7-9. Arbetet innebär också samarbete med vårdnadshavare för att skapa en helhet för eleverna och huvudansvar för det administrativa kring elever i behov av särskilt stöd i åk 7 - 9 med åtgärdsprogram, utredning om särskilt stöd, pedagogiska utredningar mm.

Vi söker nu dig som är driven, flexibel, utvecklingsinriktad och lösningsfokuserad i arbetssätt och idéer. Du skapar goda relationer med elever och kollegor och har lätt att samarbeta med andra. Du kommer att jobba i ett arbetslag fyllt av glada, positiva kollegor som hjälper och stöttar varandra för att alla ska trivas på jobbet och bidrar själv positivt till detta. 

Vill du bli en i gänget och har du vad som krävs för att jobba på en riktigt bra skola så är du välkommen med din ansökan! Tillträde sker i augusti.

Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.

Observera att tjänsten kan komma att tillsättas innan sista svarsdatumet. Intervjuer sker fortlöpande så välkommen med din ansökan redan idag. Var noggrann med att skicka med information och/eller bilagor om din behörighet i ansökningen. 

Försäljare från annonssajter och förmedlingar undanbedes.

Sollentuna kommun
Sollentunas vision är att bli Sveriges bästa skolkommun. I Sollentuna ska varje skola vara den bästa skolan för varje elev som går där. Framför oss ser vi en skola där undervisningen håller hög kvalitet och stimulerar alla elevers kreativitet och lärande. En skola där vi har höga och positiva förväntningar på oss själva och våra elever och där alla elever och personal trivs och känner sig trygga. I våra förskolor och skolor ska barnen/eleverna uppnå utmärkta studieresultat och utveckla de kompetenser och förmågor som krävs för framtida studier och yrkesliv. Vi ska ligga i framkant vad det gäller pedagogisk utveckling, genomförande och organisering av undervisningen. Att ta stöd i forskning är en självklarhet för oss.

Med engagemang växer vi tillsammans – vi skapar värde och gör Sollentuna lite bättre varje dag. Vi vill ge dig möjligheten att kunna påverka, utvecklas, växa i din yrkesroll och trivas med kollegor. Vi söker dig som är nytänkande, ansvarstagande och välkomnande. Jämlikhet och mångfald är viktigt för oss och vi behöver olika kompetenser i våra verksamheter. Välkommen till oss! 

Anställningsform            Tillsvidareanställning
Anställningens omfattning            Heltid
Tillträde            augusti -23
Löneform            Månadslön
Antal lediga befattningar            1
Sysselsättningsgrad            100%
Ort            Sollentuna
Län            Stockholms län
Land            Sverige
Referensnummer            2023/129
Kontakt

           Johan Eriksson, 086261603

Publicerat            2023-04-11
Sista ansökningsdag            2023-05-30

Dela detta jobb

logo
Specialpedagog / speciallärare årskurs 7-9

Sollentuna kommun - Utbildningskontoret