pedagogjobb.se

close
notifications_none

Bevaka sökning

Få jobb till din e-post enligt
dina sökkriterier

*Obligatoriskt fält
*Obligatoriskt fält
 
Jag har tagit del av Pedagogjobb.ses integritetspolicy/användarvillkor.
Logo

Specialpedagog

Företag Klippans kommun
Ort
Utgår

2023-06-04

Ansök nu

Specialpedagog

Snyggatorpsskolan

Om arbetsplatsen

Vill du göra skillnad på riktigt? Vill du vara en viktig resurs när det gäller skolutveckling? Vill du arbeta på en skola där målet är att alla elever ska få känna stolthet över sin kunskap och sin skolgång på Snyggatorpsskolan. Snyggatorpsskolan letar nu efter dig som vill arbeta tillsammans med ledning, kollegor och elever för utveckling, lärande och hög kvalitet. Snyggatorpsskolan ligger i centrala Klippan, enkelt att nå med tåg, bil eller buss. I Klippans kommun är vi drygt 1500 kollegor som varje dag jobbar med samma fokus att finnas till för våra invånare, företagare och besökare. Vi är alla en viktig del av helheten och satsar mot en kommun med stolta medarbetare och stolta Klippanbor. Som en linje i vårt arbete och för en gemensam kultur, arbetar vi efter vår värdegrund Vi i Klippan och inriktningarna "Vilja varandras framgång", "Våga sticka ut" och "Kul i jobbet". Och inte minst, vi jobbar i en kommun i utveckling där vi tillsammans skapar livskvalitet. Nyfiken? Läs mer på klippan.se/kollegaiklippan Besök gärna vår skola, https://www.youtube.com/watch?v=QKpCXiuvQLk&t=3s

Arbetsuppgifter

Vi söker nu en specialpedagog till Snyggatorpsskolan åk 7-9 då vår fantastiska kollega Paula går i pension. Du kommer ingå i ett team med tre specialpedagoger som tillsammans med resten av skolans EHT kommer vara Snyggatorpsskolans nav i elevhälsoarbete. EHT bildar ett eget arbetslag. Du, tillsammans med dina kollegor, kommer genom handledning, undervisning och utredning samt pedagogiskt utvecklingsarbete vara en garant för elever i behov av särskilt stöd på Snyggatorpsskolan. Du ingår i skolans kvalitets- och utvecklingsgrupp samt i kommunens övergripande nätverk för specialpedagoger.

Kvalifikationer

Du ska ha specialpedagogexamen eller studera till specialpedagog nu. Du har förmågan att skapa och bibehålla goda relationer, både med kollegor, föräldrar och elever. Du samarbetar väl med personer i olika sammanhang och funktioner. Du har god kunskap om anpassningar och det särskilda stödet. Du har god teoretisk kunskap som du kan använda i skolans praktik med gott resultat. Du har förmågan att anpassa dig till förändrade förhållanden. Du har lätt för att anpassa ditt beteende i förhållande till andra människors behov. Du är bekväm med att handleda, utbilda och hålla föredrag på den egna skolan men även i kommunen. Du har god förmåga att uttrycka dig i skrift exempelvis i utredningar, mötesanteckningar, åtgärdsprogram mm.

Anställningen

Omfattning:

Heltid

Anställningsform:

Tillsvidareanställning

Tillträde:

Tillträde 1 aug

Antal tjänster

1

Ansökningsinformation

Sista ansökningsdatum:

2023-6-4

Referensnummer:

C125247-2023-1

Kontakt

Marie Gärdby

Rektor

0435-28791

marie.gardby@klippan.se

Fackliga företrädare

Fackliga företrädare nås genom kommunens kundtjänst

0435-28 000

Övrig information

Vi söker dig som har kompetens att bidra till våra verksamheter oavsett kön, ålder, etnisk tillhörighet, religion eller annan trosuppfattning, sexuell läggning eller funktionsnedsättning. För att kvalitetssäkra vår rekryteringsprocess arbetar vi i ett kompetensbaserat rekryteringsverktyg. Som anställd i Klippans kommun kommer du få tillgång till Förmånsklippan, en portal full med förmåner. För allas trevnad är vår arbetstid rökfri. Vi arbetar med ett löpande urval i våra tjänster vilket innebär att vi kontaktar och intervjuar kandidater under ansökningstiden. Om du blir erbjuden tjänst ska du uppvisa giltigt utdrag från Polisens belastningsregister.

Dela detta jobb

Logo
Specialpedagog

Klippans kommun