pedagogjobb.se

SVERIGES SPECIALISERADE KARRIÄRSAJTER SEDAN 2004
close
notifications_none

Bevaka sökning

Få jobb till din e-post enligt
dina sökkriterier

*Obligatoriskt fält
*Obligatoriskt fält
 
Jag har tagit del av Pedagogjobb.ses integritetspolicy/användarvillkor.
Logo

Speciallärare till Åkerskolan

Ort
Utgår

2023-03-31

Ansök nu

Speciallärare till Åkerskolan

Åkerskolan är en F-6 grundskola, 1-6 särskolan med tillhörande fritidshem. Skolan är vackert belägen nära omväxlande natur i Nässjö Kommun.

Ökat lärande - likvärdighet - mötesplatser; tre viktiga kärnvärden som genomsyrar allt arbete i Nässjö kommuns skolor, den medelstora kommunen med ca 30.000 invånare på det Småländska höglandet. För att förverkliga detta har kommunfullmäktige antagit ett strategiskt och långsiktigt utvecklingsarbete för förskola och skola i Nässjö kommun. Inom barn- och utbildningsförvaltningen arbetar vi medvetet och målinriktat för att ge varje barn och elev de verktyg som krävs för att söka kunskap i livet. Målet är att varje barn och elev ska få utvecklas efter sina förutsättningar och känna glädje och stolthet över sina framgångar.

Arbetsuppgifter:

Barn- och utbildningsförvaltningen söker en speciallärare till Åkerskolan. Du kommer ingå i ett arbetslag med speciallärare och specialpedagog. Du ansvarar för planering, dokumentation och genomförande av specialundervisningen på låg och mellanstadiet. I tjänsten ingår samarbete med och handledning av kolleger kring elever i behov av särskilt stöd. Som speciallärare ingår du i skolans elevhälsoteam tillsammans med övrig elevhälsa och skolledning.
 

Kvalifikationer:

Vi söker dig som är utbildad speciallärare. Du ska ha ett stort engagemang och ett genuint intresse av barns utveckling, lärande och hälsa. Du är lösningsorienterad och att samarbeta med barn, pedagoger och vårdnadshavare är en självklarhet för dig. Du är nyfiken och i ditt arbete utgår du från elevens bästa, ifrån skolans styrdokument, aktuell forskning och beprövad erfarenhet. I ditt löpande arbete är du självständig och har förmåga att planera, genomföra, följa upp och utveckla ditt arbete kontinuerligt. Stor vikt kommer att läggas vid personlig lämplighet.
 

Erfarenhet:

Erfarenhet krävs

Övrigt:

För att få effektiv, snabb och säker hantering av din ansökan ber vi dig skicka din ansökan via vårt rekryteringsverktyg "Offentliga jobb". Ansök direkt via länken i annonsen.

Din ansökan vill vi ha omgående då urval och intervjuer sker löpande.

Inför rekryteringsarbetet har Nässjö kommun tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför bestämt kontakt med mediasäljare, rekryteringssajter och liknande.

Anställningsform:

Anställningsform: Tillsvidareanställning
Omfattning: Heltid
Löneform: Månadslön.
Varaktighet: Tillsvidare
Arbetstid: Dagtid. 
Tillträde: Enligt överenskommelse
Antal platser: 1

Ansökan:

Sista ansökningsdag: 2023-03-31

Arbetsgivarens referensnummer: TeWa-07

Upplysningar lämnas av:

Teresa Waldmann
Enhetschef
E-post: teresa.waldmann@nassjo.se

Facklig(a) företrädare
Fackliga företrädare når du via medborgarkontoret, 0380-51 80 00

Dela detta jobb

Logo
Speciallärare till Åkerskolan

Nässjö kommun - Utbildningsförvaltningen