pedagogjobb.se

close
notifications_none

Bevaka sökning

Få jobb till din e-post enligt
dina sökkriterier

*Obligatoriskt fält
*Obligatoriskt fält
 
Jag har tagit del av Pedagogjobb.ses integritetspolicy/användarvillkor.
logo

Slöjdlärare till Hjortsjöskolan 4-6

Ort
Utgår

2023-06-21

Ansök nu

Slöjdlärare till Hjortsjöskolan 4-6

Om arbetsplatsen

Hjortsjöskolan 4-6 ligger centralt i Vaggeryds tätort och där går drygt 300 elever i fem paralleller i tre årskurser. Vi är inne i en spännande tid då kommunen ska bygga en ny mellanstadieskola, Hjortsjöskolan 4-6, och vi är delaktiga i processen och utformningen av nya skolan. Vaggeryd växer och det gör även skolan, så därför behöver vi rekrytera och utöka våra team med fler kollegor!


Arbetsuppgifter

Du som textillärare eller slöjdlärare med båda inriktningarna ska arbeta med slöjd som ett ämne tillsammans med din kollega inom trä och metallslöjd. Inom Vaggeryds kommun arbetar vi med ämnesdidaktiskt kollegium, ÄDK och genom det så har du chans på ett professionellt sätt och som vilar på vetenskaplig grund och beprövad erfarenhet, tillsammans med dina slöjdkollegor utveckla ämnet och din undervisning. Vi vill bygga slöjden som ett ämne och en undervisning som är tillgänglig för alla. Vi ser också fördelar med att samverka över ämnesgränser. Du kommer att ingå i ett arbetslag i en årskurs där du också är mentor och du deltar i aktiviteter tillsammans med elevhälsoteamet och övriga kollegor för att utveckla elevers förmågor och kunskaper.


Kvalifikationer

Vi söker dig som är behörig inom slöjdämnet. Du ska kunna bemöta och undervisa elever med olika behov. Det är extra meriterande med ett specialpedagogiskt förhållningssätt då det även ingår att undervisa elever i särskild undervisningsgrupp.


Anställningens omfattning

2023-08-10 eller efter överenskommelse.


Ersättning

Löneform: Månadslön


Övrigt

För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen samt möjliggöra god kommunikation med våra sökande ber vi dig ansöka online via länk i annonsen. I denna rekrytering arbetar vi med löpande urval och förbehåller oss därför rätten att påbörja intervjuarbetet innan ansökningstidens slut. Skicka därför in din ansökan så fort som möjligt. Vaggeryds kommun har före annonsering övervägt val av annonseringskanaler och undanber sig därför samtal från rekryteringsfirmor och annonsförsäljare.

Dela detta jobb

logo
Slöjdlärare till Hjortsjöskolan 4-6

Vaggeryds kommun - Barn- och utbildningsförvaltningen