pedagogjobb.se

close
notifications_none

Bevaka sökning

Få jobb till din e-post enligt
dina sökkriterier

*Obligatoriskt fält
*Obligatoriskt fält
 
Jag har tagit del av Pedagogjobb.ses integritetspolicy/användarvillkor.
logo

Slöjdlärare med inriktning textilslöjd på mellanstadiet Hjortsjöskolan

Ansök nu

Slöjdlärare med inriktning textilslöjd på mellanstadiet Hjortsjöskolan

Om arbetsplatsen

Hjortsjöskolan 4-6 ligger centralt i Vaggeryds tätort och där går drygt 300 elever i fem paralleller i tre årskurser. Vi är inne i en spännande tid då kommunen ska bygga en ny mellanstadieskola, Hjortsjöskolan 4-6, och vi är delaktiga i processen och utformningen av nya skolan. Vaggeryd växer och det gör även skolan, så därför behöver vi rekrytera och utöka våra team med fler kollegor!

Arbetsuppgifter

Du som textillärare eller slöjdlärare med båda inriktningarna ska arbeta med slöjd som ett ämne tillsammans med din kollega inom trä och metallslöjd, och i samverkan med slöjdlärarna på högstadiet som vi delar salar och skolgård med. Inom Vaggeryds kommun arbetar vi med ämnesdidaktiskt kollegium, ÄDK och genom det så har du chans på ett professionellt sätt och som vilar på vetenskaplig grund och beprövad erfarenhet, tillsammans med dina slöjdkollegor utveckla ämnet och din undervisning. Vi vill bygga slöjden som ett ämne, där hårda och mjuka material får samverka och alltid finnas med på ett naturligt sätt i undervisningen. Vi ser också fördelar med att samverka över ämnesgränser. Du kommer att ingå i ett arbetslag där du också är mentor och du deltar i aktiviteter tillsammans med elevhälsoteamet och övriga kollegor för att utveckla elevers förmågor och kunskaper.

Kvalifikationer

Vi söker dig som är behörig inom hela slöjdämnet eller med inriktning textil. Vi söker också dig som är nyfiken på att undervisa i det här ämnet och går i tankar om att pröva på yrket, för att eventuellt lärarutbilda dig i framtiden. Vi förutsätter att du har elevernas lärande i fokus och en vilja att vara med och bidra till en ökad måluppfyllelse. Du är en trygg ledare i klassrummet och du har lätt för att samarbeta och skapa goda relationer med elever, föräldrar och kollegor på skolan.

Anställningens omfattning

efter överenskommelse.

Ersättning

Löneform: Månadslön

Övrigt

För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen samt möjliggöra god kommunikation med våra sökande ber vi dig ansöka online via länk i annonsen. I denna rekrytering arbetar vi med löpande urval och förbehåller oss därför rätten att påbörja intervjuarbetet innan ansökningstidens slut. Skicka därför in din ansökan så fort som möjligt. Vaggeryds kommun har före annonsering övervägt val av annonseringskanaler och undanber sig därför samtal från rekryteringsfirmor och annonsförsäljare.

Dela detta jobb

logo
Slöjdlärare med inriktning textilslöjd på mellanstadiet Hjortsjöskolan

Vaggeryds kommun - Barn- och utbildningsförvaltningen