pedagogjobb.se

close
notifications_none

Bevaka sökning

Få jobb till din e-post enligt
dina sökkriterier

*Obligatoriskt fält
*Obligatoriskt fält
 
Jag har tagit del av Pedagogjobb.ses integritetspolicy/användarvillkor.

Serviceinriktad administratör till Utbildningsförvaltningen

Ort
Utgår

2023-09-26

Ansök nu

Serviceinriktad administratör till Utbildningsförvaltningen

Stockholm utvecklas och förändras för framtiden. Våra ambitioner är höga. Nu söker vi dig som vill vara med och forma morgondagens Stockholm.

Arbetsplatsbeskrivning

Utbildningsförvaltningen i Stockholms stad är Sveriges största förvaltning med ca 16 000 medarbetare. Förvaltningen ansvarar bland annat för alla kommunala grundskolor och gymnasieskolor inom Stockholms stad.

Enheten för ersättning och skolplikt är en av fyra enheter som tillhör avdelningen för ekonomi och styrning och består av ett trettiotal medarbetare. Enheten hanterar ersättning och skolskjuts till fristående skolor, skolpliktsbevakning samt skolplacering. 

Vi söker nu en administratör till ett vikariat, då vår nuvarande administratör har kommit in på sökt utbildning och ska vara tjänstledig för studier.

Arbetsbeskrivning

Som administratör är dina huvudsakliga arbetsuppgifter att vara personalredogörare för enheten, administrativt stöd till cheferna samt enhetens IT-kontaktperson. Diarieföring, arkivering samt ekonomihantering är också uppgifter som ingår i tjänsten. Ditt uppdrag består även av att ge enhetens handläggare administrativt stöd kopplat till deras uppdrag. Du kommer därmed att arbeta tillsammans med många av medarbetarna på enheten, vilket innebär att du också har en viktig social och sammanhållande funktion.

Kvalifikationer

Vi söker en erfaren administratör. Du har fullgjord gymnasieutbildning, gärna med inriktning mot ekonomi. Har du dessutom eftergymnasial utbildning inom relevant område är det meriterande. Du är van användare av excel och ekonomisystem som t ex Agresso. Du har god kommunikativ förmåga i såväl tal som skrift.

Du strukturerar och driver ditt arbete framåt på ett ansvarsfullt sätt med fokus på rätt saker. Du har lätt för att anpassa dig till ändrade omständigheter och har ett konstruktivt förhållningsätt. Du har ett gott omdöme och tar hänsyn till olika aspekter innan du agerar. Du är en stabil person som uppskattar att samarbeta med andra människor och trivs i en roll som innebär att stötta och hålla samman. Du är uppmärksam och tillmötesgående i ditt bemötande och har ett genuint intresse av att vilja hjälpa andra.

Vi kommer att lägga stor vikt vid personlig lämplighet.

Övrigt

Utbildningsförvaltningen erbjuder friskvård på arbetstid samt flexibel arbetstid.

Vi ser mångfald som berikande och välkomnar alla sökande oavsett kön, könsöverskridande identitet eller uttryck, sexuell läggning, etnisk tillhörighet, religion, funktionsnedsättning och ålder.

Stockholms stad arbetar med kompetensbaserad rekrytering som syftar till att se till varje persons kompetens och därmed motverka diskriminering.

Dela detta jobb

Serviceinriktad administratör till Utbildningsförvaltningen

Stockholms stad - Utbildningsförvaltningen