pedagogjobb.se

close
notifications_none

Bevaka sökning

Få jobb till din e-post enligt
dina sökkriterier

*Obligatoriskt fält
*Obligatoriskt fält
 
Jag har tagit del av Pedagogjobb.ses integritetspolicy/användarvillkor.
logo

Särskild undervisningsgrupp på Hjortsjöskolan 4-6 söker mellanstadielärare

Ansök nu

Särskild undervisningsgrupp på Hjortsjöskolan 4-6 söker mellanstadielärare

Om arbetsplatsen

Hjortsjöskolan är en verksamhet i framkant och vi arbetar för att varje elev ska känna framtidstro, känna sig betydelsefulla och ha tilltro till sin egen förmåga. Skolan finns centralt i Vaggeryd med omkring 330 elever. På Hjortsjöskolan arbetar vi för att öka tillgängligheten för alla elever, att alla elever ska ha en god fysisk lärmiljö och en differentierad undervisning. Lärare och elevhälsoteam arbetar i tät samverkan gällande elevens utveckling och lärande i fokus. Varje elev har rätt att utvecklas maximalt utifrån sin individuella kapacitet. Vi söker nu dig som vill arbeta i vår särskilda undervisningsgrupp, Flexgrupp, där du får arbeta med en mindre grupp elever i ett vuxentätt samarbete.


Arbetsuppgifter

Arbetet innebär att du ska vara en aktiv del i elevens utveckling och stötta i så väl kunskapsinlärning som sociala färdigheter. Det är din uppgift att anpassa efter elevens olika behov och vara flexibel i ditt arbetssätt och i mötet med eleven. Du kommer att ha tät kommunikation med vårdnadshavare och det kan innebära samverkan med andra myndigheter och vården. Du kommer att arbeta i ett team och det är ni som blir kärnan runt elevens skoldag. Tillsammans med teamet och elevernas ordinarie mentor och ämneslärare planerar och genomför ni elevernas skoldag utifrån varje elevs individuella behov.


Kvalifikationer

Vi söker dig som har lärarlegitimation och erfarenhet av arbete i år 4-6. Du har goda kunskaper om neuropsykiatriska funktionsnedsättningar och lågaffektivt bemötande. För tjänsten krävs att du har förmåga att anpassa arbetet utifrån elevens dagsform och behov. Det är viktigt att du kan ta egna initiativ och tycker om/har lätt för att tänka utanför boxen. Som person är du lugn och trygg och tycker att utmaningar är spännande och utvecklande.


Anställningens omfattning

Tillträde efter överenskommelse


Ersättning

Löneform: Månadslön


Övrigt

För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen samt möjliggöra god kommunikation med våra sökande ber vi dig ansöka online via länk i annonsen. I denna rekrytering arbetar vi med löpande urval och förbehåller oss därför rätten att påbörja intervjuarbetet innan ansökningstidens slut. Skicka därför in din ansökan så fort som möjligt. Vaggeryds kommun har före annonsering övervägt val av annonseringskanaler och undanber sig därför samtal från rekryteringsfirmor och annonsförsäljare.

Dela detta jobb

logo
Särskild undervisningsgrupp på Hjortsjöskolan 4-6 söker mellanstadielärare

Vaggeryds kommun - Barn- och utbildningsförvaltningen