pedagogjobb.se

close
notifications_none

Bevaka sökning

Få jobb till din e-post enligt
dina sökkriterier

*Obligatoriskt fält
*Obligatoriskt fält
 
Jag har tagit del av Pedagogjobb.ses integritetspolicy/användarvillkor.
Logga

Recreation Instructor

Ort
Kategorier
Utgår

2023-09-24

Ansök nu

Recreation Instructor

About this vacancy

Fritidspedagog:

Vill du jobba i en internationell miljö med tydlig pedagogisk vision? 

IES Södertälje öppnade i Augusti 2017 åk 4-8 . Idag är vi ca 88 medarbetare och 790 elever från F-9. På IES Södertälje fokuserar vi på gemenskap och på en skolmiljö uppbyggd på våra IES värdegrundar: Tvåspråkighet, en lugn och trygg skolmiljö, och höga akademiska förväntningar.

Arbetsbeskrivning:

Vi söker nu  fritidspedagog  på 50% som kan bidra till att utveckla vårt fritids i linje med styrdokumenten. Du kommer att arbeta för att stimulera elevernas lärande och utveckling utifrån elevernas behov, intresse och erfarenheter men också utmana dem genom att inspirera till nya kunskaper. Du ansvarar för att eleverna erbjuds en variation av arbetssätt, uttrycksformer och lärmiljöer. Tillsammans med dina kollegor planerar, genomför och utvärderar du fritidsverksamheten. Du kommer att ha ett nära samarbete med vår fritidsansvarig. 

Som fritidspedagog hos oss ska du också arbeta för att erbjuda våra elever en meningsfull fritid genom att uppmuntra till social gemenskap och att stärka grupprelationer. Du måste tycka att det är roligt, stimulerande och spännande att undervisa elever på fritidshemmet och ge varje elev möjlighet att utvecklas utifrån sina egna förutsättningar och förmågor.

Kvalifikationer:

Du är väl förtrogen med läroplanen och andra styrdokument inom skolområdet och du har god förmåga att arbeta mot uppsatta mål för att utveckla kvalitén på fritidshemmet. Du är nyfiken, kreativ och du kan inspirera och motivera dina kollegor i arbetslaget.

Dina IT-kunskaper är goda och du arbetar med interaktiva verktyg och dokumentation som en självklar del i undervisningen. Goda kunskaper i det svenska och i det engelska språket i tal och skrift krävs för tjänsten. 

Som person är du trygg och stabil och duktig på att skapa goda relationer med såväl elever som kollegor och vårdnadshavare. Du är klar och tydlig i din kommunikation och har förmåga att motivera och entusiasmera elever till att ta till sig ny kunskap. Du jobbar också systematiskt med kvalite inom fritidshemmet och tycker det är interessant och engagerande med systematiskt kvalitesarbetet.

Är du en person som strävar framåt samt har ett positivt och inkluderande förhållningssätt till elever, kollegor och vårdnadshavare? Älskar du att se elever lyckas och att spela en viktig roll för deras framgång? Då kan du vara den vi söker. Välkommen med din ansökan på vår hemsida: apply.engelska.se/staff.recruitment.sodertalje@engelska.se

About IES

Internationella Engelska Skolan (IES) is a leading independent school group ("friskola") with academic results far above average and a diverse and energetic staff. Teaching is through both Swedish and English, with English the language of the corridors. IES is one of Sweden's largest school groups at "Grundskolan" with 46 schools and around 32,000 students across the country. IES has grown steadily and maintained quality since 1993.

 

More about the company and its schools can be found at www.engelska.se

Dela detta jobb

Logga
Recreation Instructor

Internationella Engelska Skolan i Sverige AB