pedagogjobb.se

close
notifications_none

Bevaka sökning

Få jobb till din e-post enligt
dina sökkriterier

*Obligatoriskt fält
*Obligatoriskt fält
 
Jag har tagit del av Pedagogjobb.ses integritetspolicy/användarvillkor.
Logo

Pedagog särskild undervisningsgrupp samt enskild undervisning, 7-9

Företag Klippans kommun
Ort
Utgår

2023-10-10

Ansök nu

Pedagog särskild undervisningsgrupp samt enskild undervisning, 7-9

Snyggatorpsskolan

Om arbetsplatsen

I Klippans kommun är vi 1600 kollegor som varje dag jobbar med samma fokus - att finnas till för våra invånare, företag och besökare. Vi är alla en viktig del av helheten och vill vara en kommun med stolta medarbetare och stolta Klippanbor. En röd tråd i vår strävan efter en gemensam kultur är att vi alla försöker leva efter våra kärnvärden "Vilja varandras framgång", "Våga sticka ut" och "Kul i jobbet". Den politiska visionen är en kommun i utveckling där vi tillsammans skapar livskvalitet. Nyfiken? Läs mer på klippan.se/kollegaiklippan Snyggatorpsskolan är en högstadieskola i Klippan. På skolan går drygt 400 elever. Skolan ligger i centrala Klippan och det är lika enkelt att ta sig till skolan med tåg som med bil. På skolan arbetar ca 60 personer fördelat på tre arbetslag (åk 7, åk 8, åk 9), administrationen och elevhälsan. Sedan en tid tillbaka arbetar skolan tillsammans med Skolverket (Samverkan för bästa skola) för att förbättra våra resultat. Anpassade grundskolan finns i angränsande lokaler. Besök gärna vår skola, https://www.youtube.com/watch?v=QKpCXiuvQLk&t=2s

Arbetsuppgifter

Du kan hantera elever som behöver extra stöd i skoldagen för att fungera. Vara bekväm med enskild undervisning eller finnas som stöd vid undervisning i vår särskilda undervisningsgrupp. Samarbete med personal som är involverade i berörd elev/berörda elevers skolgång är ett måste.

Kvalifikationer

Lärarutbildning är meriterande men inte ett måste. Du är prestigelös och har förmågan att arbeta med andra människor; att lyssna, visa empati och respekt. Du kan hantera ungdomar som utmanar, är relationell och tydlig. Du kan modellera önskvärt beteende när så behövs.

Anställningen

Omfattning:

Heltid / deltid

Anställningsform:

Tidsbegränsad anställning

Tillträde:

Vi behöver tillsätta en tjänst omgående. Är du intresserad av tillträde längre fram går det bra att söka då vi har ett behov framöver. Hör av dig om du har frågor!

Antal tjänster

1

Ansökningsinformation

Sista ansökningsdatum:

2023-10-10

Referensnummer:

C153696-2023-6

Kontakt

Anette Börjesson

Biträdande rektor

0435-28865

anette.borjesson@klippan.se

Marie Gärdby

Rektor

0435-28791

Övrig information

Vi söker dig som har kompetens att bidra till våra verksamheter oavsett kön, ålder, etnisk tillhörighet, religion eller annan trosuppfattning, sexuell läggning eller funktionsnedsättning. För att kvalitetssäkra vår rekryteringsprocess arbetar vi i ett kompetensbaserat rekryteringsverktyg. Som anställd i Klippans kommun kommer du få tillgång till Förmånsklippan, en portal full med förmåner. För allas trevnad är vår arbetstid rökfri. Vi arbetar med ett löpande urval i våra tjänster vilket innebär att vi kontaktar och intervjuar kandidater under ansökningstiden. Om du blir erbjuden tjänst ska du uppvisa giltigt utdrag från Polisens belastningsregister.

Dela detta jobb

Logo
Pedagog särskild undervisningsgrupp samt enskild undervisning, 7-9

Klippans kommun