pedagogjobb.se

close
notifications_none

Bevaka sökning

Få jobb till din e-post enligt
dina sökkriterier

*Obligatoriskt fält
*Obligatoriskt fält
 
Jag har tagit del av Pedagogjobb.ses integritetspolicy/användarvillkor.
logo

PEDAGOG

Ort
Kategorier
Utgår

2023-06-11

Ansök nu

PEDAGOG

Universeum är Sveriges nationella vetenskapscenter och en av de tio mest besökta destinationerna i Sverige. Det gör oss till en kraftfull arena för upplevelser och lärande inom naturvetenskap, teknik och hållbar utveckling.

Vi ökar barns och vuxnas kunskap om allt från algoritmer och atomer till Big Bang och biologisk mångfald. Tillsammans med Universeum utforskar man världen genom naturvetenskap, teknik, ingenjörsvetenskap och matematik. Alltid satt i en större kontext. I ett tvärvetenskapligt perspektiv som får oss att förstå hur världen hänger ihop och fungerar. Det är viktigt för oss att vara en plats där medborgare, akademin, näringslivet och det offentliga kan mötas. Där frågor och idéer om världen och vetenskapen får röra sig fritt. Där handlingskompetens för en hållbar framtid föds, ges bränsle och prisas.

Under 2021 till 2023 genomgår vi ett omfattande utvecklingsprogram och expansion för att göra mer nytta för fler.

Universeum växer och vi ser fram emot att du blir en av oss!

Vi som jobbar här är genuint engagerade i vårt uppdrag och arbetar varje dag för ett ge enastående upplevelser till alla våra kunder. Vi bottnar i våra kärnvärden: hållbart, vetenskapligt, modigt och roligt. Det är så vi utvecklar och genomför våra erbjudanden och det är så vi möter varandra och våra besökare, andra kunder, samarbetspartners samt intressenter.


Tjänsten

VI SÖKER EN PEDAGOG TILL UNIVERSEUM MED ERFARENHET FRÅN FÖRSKOLAN!

I syfte att göra mer nytta för fler växlar Universeum nu upp utvecklingen av program och längre lärprocesser för att nå fler förskolor, vårdnadshavare och barn. Det innebär ett utvecklingsarbete där dina erfarenheter och kunskaper av utvecklingsprocesser inom förskolans verksamhetsområde är viktiga.

Som Pedagog genomför och arbetar du med ständiga förbättringar av program och aktivitetsutbud för olika målgrupper i syfte att öka kunskap samt stärka upplevelse och lärande inom naturvetenskap, teknik, digitalisering och hållbar utveckling. Arbetet innebär både att nyttja våra unika lärmiljöer samt stärka och stödja barn och pedagoger på plats i förskolan. Du kommer även bidra med innehållsperspektiv för att utveckla och kvalitetssäkra samarbeten och samverkan med förskolor och kommuner.

På enheten Utveckling & Lärande är vi ett team med nyfikna, engagerade kollegor som alltid hjälps åt med vårt gemensamma uppdrag. Med vetenskapen som grund och en pedagogik som engagerar utmanar vi människor att berika sina liv och agera för en hållbar värld.

Kvalifikationer

Vi söker dig som har följande utbildningar/erfarenheter:

  • Högskoleutbildning inom pedagogik vilket innebär lärare/förskollärareutbildning.

  • Ämneskunskap inom naturvetenskap och matematik

  • Erfarenhet av arbete med skolutveckling och utvecklingsprocesser inom förskolans verksamhetsområde.

Egenskaper

Som person trivs du med att samarbeta med andra och uppskattar mötet med andra människor. Du gillar att arbeta i en prestigelös verksamhet med högt engagemang och många olika kompetenser. Du är trygg med att kommunicera i tal och skrift och förtroendeingivande i mötet med våra besökare. Du har förmåga att reflektera, analysera och forma arbetet utifrån behov. Du har en god förmåga att organisera ditt arbete och leda dig själv.

Anställningsvillkor

Anställningsform tillsvidareanställning, heltid, reglerad arbetstid. 6 månaders provanställning tillämpas.

Tillträde snarast

Sista ansökningsdag 230410

Du ansöker via formuläret till höger.

Vid frågor om tjänsten vänligen kontakta

Maria Wirén Chef Utveckling och Lärande
maria.wiren@universeum.se

 

Dela detta jobb

logo
PEDAGOG

Workspace Recruit