pedagogjobb.se

close
notifications_none

Bevaka sökning

Få jobb till din e-post enligt
dina sökkriterier

*Obligatoriskt fält
*Obligatoriskt fält
 
Jag har tagit del av Pedagogjobb.ses integritetspolicy/användarvillkor.
Logo

Musiklärare till Eneskolan

Ort
Kategorier
Utgår

2023-10-02

Ansök nu

Musiklärare till Eneskolan

Eneskolan är en F-9 skola, belägen i Järna i södra Södertälje. Skolan har ca 500 elever och ungefär 55 medarbetare.   
På Eneskolan arbetar kompetent, engagerad och utvecklingsorienterad personal, organiserade i årskursarbetslag. Varje årskurs på Eneskolan har en stormentor i åk 6-9. Mentor arbetar med elevernas måluppfyllelse och sociala situation under skoldagen samt ansvarar för elevhälsoarbetet i sitt arbetslag. Skolan har ett väl utbyggt system för särskilt stöd.    
Eneskolan är en skola som präglas av struktur och där rutiner fungerar väl. Vi har en fin stämning och god sammanhållning kollegor emellan och verksamheten präglas av engagemang, professionalism och ansvarskultur.  

Dina arbetsuppgifter

Du undervisar åk 4-9 i musik. Du ingår i ett arbetslag som tillsammans har ansvar för undervisningen i åk 7. Du är inte mentor, utan samarbetar istället med arbetslagens egna stormentorer. I tjänsten som musiklärare ingår planering, undervisning och bedömning samt betygssättning. Du deltar i gemensamt kollegialt lärande och har ett nära samarbete med såväl dina kollegor i arbetslaget som dina ämneskollegor.  
Musiksalen på Eneskolan är planerad för en praktisk såväl som teoretisk musikundervisning med alla de instrument du behöver för att bedriva en god musikundervisning. 

Vem är du?

Du är legitimerad lärare med behörighet i ämnet musik för grundskolan i åk 4-9. Du har ett medvetet och engagerat pedagogiskt ledarskap och planerar undervisningen utifrån elevernas behov så väl individuellt som i grupp.  Du trivs i samarbete med andra och värdesätter en skola med ordning och reda samt ett kollegiet som tar gemensamt ansvar och driver skolutveckling med elevernas bästa i fokus.  

 Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper. 

Krav:    
- Legitimerad grundskollärare med behörighet i musik  
- Du spelar ett eller fler ackordinstrument
 
Meriterande:    
- Erfarenhet att att undervisa i musik med hjälp av digitala verktyg   

Personliga egenskaper:    
- Du har god kommunikationsförmåga och behärskar det svenska språket i tal och skrift
- Du är ledare i ditt klassrum och duktig på att samspela med elever, föräldrar och kollegiet    

Vi erbjuder dig
Varje dag går ca 6 000 personer till sitt jobb i Södertälje kommun. Vi har många olika roller hos oss och vill erbjuda dig ett meningsfullt jobb där du får möjlighet att bidra till samhället och samtidigt känna glädje. Som medarbetare hos oss får du möjlighet att utvecklas och sätta avtryck på riktigt.

Som anställd i Södertälje kommun erbjuds du bl.a. trygga anställningsvillkor, ett generöst friskvårdsbidrag samt möjlighet att byta semesterdagstillägget mot extra lediga dagar. Inom vissa verksamheter finns även möjlighet till viss flexibilitet avseende arbetstid och arbetsformer. Vi har ett stort utbud av utbildningar och kompetenshöjande insatser för dig som medarbetare. För mer detaljerad information kring våra förmåner läs gärna mer på vår externa hemsida:
https://www.sodertalje.se/formaner

Välkommen till oss!

Urval och intervjuer kan komma att ske löpande under ansökningstiden.
Bakgrundskontroller görs regelbundet på samtliga våra anställda.
En anställning hos oss kan innebära placering i säkerhetsklass. En säkerhetsprövning med registerkontroll enligt Säkerhetsskyddslagen (2018:585) kan därför komma att genomföras före beslut om anställning. För en del av våra arbetsuppgifter i säkerhetsklass krävs svenskt medborgarskap.

Vi tar gärna emot samtal från dig som är intresserad av jobbet men vi tackar nej till dig som säljer annonser och rekryteringstjänster.

Dela detta jobb

Logo
Musiklärare till Eneskolan

Södertälje kommun – Utbildningskontoret