pedagogjobb.se

close
notifications_none

Bevaka sökning

Få jobb till din e-post enligt
dina sökkriterier

*Obligatoriskt fält
*Obligatoriskt fält
 
Jag har tagit del av Pedagogjobb.ses integritetspolicy/användarvillkor.
Logo

Musiklärare, Ronnaskolan Södertälje

Ort
Kategorier
Utgår

2023-10-09

Ansök nu

Musiklärare, Ronnaskolan Södertälje

Är du redo att inta rollen som musiklärare?  
Tycker du om att arbeta på en skola som vågar förändra?  
Är du den som vill utmana och utveckla ditt pedagogiska ledarskap?  
Tror du att värdegrundsarbete har en viktig roll i ditt dagliga arbete?  
Delar du vår vision, att elever som blir sedda och bemötta med respekt utifrån sina förutsättningar och behov, lyckas bättre?  

Då har du hittat rätt!  

Dina arbetsuppgifter

Som musiklärare hos oss ingår du i ett arbetslag men har inget mentoransvar. Du kommer undervisa i flera årskurser och samarbeta med flera kollegor vilket innebär att din kompetens ska komma så många som möjligt till del. Du ansvarar för musikundervisningen samt planeringen och genomförandet av luciafirande, julavslutningen och sommaravslutning med stöd av berört årlag. Du har ett medvetet och engagerat pedagogiskt ledarskap och planerar undervisningen utifrån elevernas behov så väl individuellt som i grupp. Arbetet sker i nära samarbete med klasslärare, elev och vårdnadshavare.

Vem är du?

- Vi söker dig som är legitimerad musiklärare.
- Du är väl förtrogen med LGR22 och har god förmåga att uttrycka dig professionellt i tal och skrift. 
- Du är professionell i din yrkesroll, tar ansvar, är engagerad, motiverad och bidrar i arbetet med ständiga förbättringar.
- Du har god samarbetsförmåga, har lätt för att skapa goda relationer och samverka med elever, vårdnadshavare, arbetslaget, skolans elevhälsoteam samt skolledning. 
- Du ser ditt ansvar och ledarskap i gemensamma event/firanden under läsåret som en självklarhet

Personliga egenskaper:
- Du är en god organisatör
- Du har struktur och ordning, samtidigt som du har förmågan att vara mycket flexibel och beredd på snabba vändningar i det dagliga arbetet
- Du måste brinna för att arbeta med barn, ha fingertoppskänsla och vara en mycket god kommunikatör

Krav:
- Du har examen med lärarlegitimation från lärarhögskolan med inriktning musik
- Du är förtrogen med Lgr22
- Du är en vitsordad god pedagog

Meriterande:
- Brinner för musik 
- Behärskar olika instrument
- Ser relationskapande och trygghet som grunden för lärande

Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper.

Vi erbjuder dig

Varje dag går ca 6 000 personer till sitt jobb i Södertälje kommun. Vi har många olika roller hos oss och vill erbjuda dig ett meningsfullt jobb där du får möjlighet att bidra till samhället och samtidigt känna glädje. Som medarbetare hos oss får du möjlighet att utvecklas och sätta avtryck på riktigt.

Som anställd i Södertälje kommun erbjuds du bl.a. trygga anställningsvillkor, ett generöst friskvårdsbidrag samt möjlighet att byta semesterdagstillägget mot extra lediga dagar. Inom vissa verksamheter finns även möjlighet till viss flexibilitet avseende arbetstid och arbetsformer. Vi har ett stort utbud av utbildningar och kompetenshöjande insatser för dig som medarbetare. För mer detaljerad information kring våra förmåner läs gärna mer på vår externa hemsida:
https://www.sodertalje.se/formaner

För att du ska få rätt förutsättningar för att utföra ditt arbete på Ronnaskolan och trivas på jobbet erbjuder vi dig arbete med skickliga kollegor, stormentorer att samarbete med, bra stöd i IKT, samarbete med universitet och högskolor samt hög nivå på kompetensutvecklingen inom läraryrket. Vi erbjuder också nyfikna, kunskapstörstande, kreativa och utmanande elever som har höga krav på dig som pedagog och på din undervisning och som är väldigt stolta över sin skola. Vi erbjuder även ett samarbete i ämnespar/lärarpar, ett tvålärarskap. Det innebär att vi arbetar två lärare/klass i åk F–9 i nästan samtliga teoretiska ämnen, dock ej moderna språk. I de praktisk-estetiska ämnena arbetar vi i halvklasser. Här finns en ledning som sätter eleven i centrum och arbetar med öppna dörrar, stöttar samt ser dig som en viktig pusselbit i det gemensamma arbetet för en lyckad skolgång för våra elever.

- Friskvårdsbidrag på 3000 kronor per år
- Pedagogisk lunch till ett subventionerat pris
- Bra förmåner via förmånsportalen

Välkommen till oss!

Urval och intervjuer kan komma att ske löpande under ansökningstiden.
Bakgrundskontroller görs regelbundet på samtliga våra anställda.
En anställning hos oss kan innebära placering i säkerhetsklass. En säkerhetsprövning med registerkontroll enligt Säkerhetsskyddslagen (2018:585) kan därför komma att genomföras före beslut om anställning. För en del av våra arbetsuppgifter i säkerhetsklass krävs svenskt medborgarskap.

Vi tar gärna emot samtal från dig som är intresserad av jobbet men vi tackar nej till dig som säljer annonser och rekryteringstjänster.

Dela detta jobb

Logo
Musiklärare, Ronnaskolan Södertälje

Södertälje kommun – Utbildningskontoret