pedagogjobb.se

close
notifications_none

Bevaka sökning

Få jobb till din e-post enligt
dina sökkriterier

*Obligatoriskt fält
*Obligatoriskt fält
 
Jag har tagit del av Pedagogjobb.ses integritetspolicy/användarvillkor.
logga

Musiklärare Åk 1-6/åk 7-9 till Gunnesboskolan, Lund

Ort
Kategorier
Utgår

2023-06-09

Ansök nu

Musiklärare Åk 1-6/åk 7-9 till Gunnesboskolan, Lund

Här får du plats att växa. Inom Lunds kommun sätter vi kunskapen i centrum och skapar möjligheter att utvecklas i arbetslivet. Vi erbjuder en inkluderande arbetsmiljö, och chans att påverka och göra skillnad. Vill du bli en av oss?

På barn- och skolförvaltningen arbetar vi för att skapa likvärdighet och goda förutsättningar för att alla barn och elever inom våra förskolor, grundskolor och grundsärskolor ska nå sina mål. Tillsammans arbetar vi för en enhetlig och tydlig styrning av förskola och skola i en modern och effektiv organisation, med målet att möjliggöra en utbildning i världsklass. Våra ambitioner är höga och vi strävar alltid efter att skapa goda förutsättningar för utveckling och värnar om en hög kvalitet i verksamheten.

Om oss

Gunnesboskolan är en grundskola i nordvästra delen av Lunds kommun dit det finns goda kommunikationer, både med tåg och buss. Elevantalet uppgår till ca 640 elever uppdelat på två enheter F-6 och 7-9.  På Gunnesboskolan arbetar vi aktivt för att alla barn ska känna sig trygga.  Vi arbetar också i ett F-9 perspektiv med att höja kompetensen kring NPF.

Arbetsuppgifter

Tjänsten innebär att ansvara för musikundervisning i årskurserna 1-6 och/eller 7-9 tillsammans med en erfaren kollega. Du samarbetar tätt med övrig personal på skolan och utvecklar såväl undervisning som verksamhet tillsammans med dina kollegor. Du har höga och positiva förväntningar på eleverna och besitter en stark vilja att arbeta för att skapa de bästa pedagogiska förutsättningarna för eleverna. Du är lösningsfokuserad och anpassar din undervisning efter varje individs förutsättningar och behov.

Vi söker dig som

Du är legitimerad lärare med behörighet i ämnet musik, gärna med några års erfarenhet av yrket. Som person är du flexibel, kreativ och lyhörd. Du har en god ledarskapsförmåga samt en god pedagogisk förmåga och förståelse för människors olika förutsättningar att ta till sig kunskap. Du är bra på att skapa, underhålla och utveckla arbetsmässiga relationer. Din samarbetsförmåga är god och du relaterar till andra på ett lyhört och smidigt sätt. 

Vi söker dig vars elevsyn präglas av att varje elev ska lyckas utefter sina förutsättningar och behov i en skola för alla. Vi värdesätter det relationspedagogiska arbetet och ser trygga relationer på skolan som en grund för elevernas lärande och utveckling. Vår målsättning är att arbeta aktivt med våra lärmiljöer, både i klassrummen och på skolgården, så att de blir utvecklande, tillgängliga och strukturerade.  

Då du kommer att möta elever med olika bakgrunder och behov, bör din undervisning präglas av differentierade och språkutvecklande arbetssätt. Du ska kunna anpassa din undervisning efter behovet och förutsättningarna hos elevgruppen du möter. Du möter elever oavsett kunskapsnivå eller behov av särskilt stöd, genom varierande arbetssätt, redovisningsformer och digitala verktyg/hjälpmedel. 

Vi tillämpar löpande urval och ser därför gärna att du skickar in din ansökan så snart som möjligt. Varmt välkommen med din ansökan!

För att få arbeta med barn eller elever inom förskola och skola behöver du kunna uppvisa ett godtagbart utdrag ur belastningsregistret https://polisen.se/tjanster-tillstand/belastningsregistret/skola-eller-forskola/

Anställning

Anställningsform: Tillsvidareanställning

Omfattning: Heltid/Deltid

Lön: Månadslön

Tillträde: 9 augusti 2023 eller enligt överenskommelse

Ansök senast

Sista ansökningsdag: 2023-06-09

Referensnummer

2023/671

Kontaktperson(er)

  • Henrik Östman, bitr. rektor, 046-3599284

  • Pernilla Vesterlund, rektor, 046-3594348

  • Linda Mårtensson, bitr. rektor, 046-3597456

Facklig(a) företrädare

  • Maria Kamsäter, Sveriges Lärare, 0730-209832

Dela detta jobb

logga
Musiklärare Åk 1-6/åk 7-9 till Gunnesboskolan, Lund

Barn- och skolförvaltningen i Lunds kommun