pedagogjobb.se

close
notifications_none

Bevaka sökning

Få jobb till din e-post enligt
dina sökkriterier

*Obligatoriskt fält
*Obligatoriskt fält
 
Jag har tagit del av Pedagogjobb.ses integritetspolicy/användarvillkor.

Mellanstadielärare sökes till Kvarnbäcksskolan

Ansök nu

Mellanstadielärare sökes till Kvarnbäcksskolan

Har du idéer för framtiden och drivs du av utmaningar? I Haninge får du utvecklas tillsammans med trygga kollegor som vill göra skillnad redan idag. Just nu pågår ett av de mest ambitiösa förändringsarbetena i vår kommuns historia. Vi bygger en ny stad, cirka 20 minuter från Söder. Följ med på vår resa.   

Beskrivning

På Kvarnbäcksskolan utbildar vi för framtiden. Vi erbjuder eleverna trygga, inspirerande, och lärorika utbildningsår i tillgängliga lärmiljöer. Vi är mitt uppe i ett spännande utvecklingsarbete och söker nu en kreativ, nyfiken och modig kollega som vill hänga med på denna resa. Sätter du alltid eleven i fokus? Längtar du efter att utveckla dig själv och andra? Ser du möjligheter före hinder? Då är du välkommen med din ansökan. 

Skolan rymmer årskurserna f-6 samt fritidshem och ligger belägen i södra Haninge med goda kommunikationer till Stockholm. Området erbjuder närhet till natur och skolgården är varierad och inbjuder till lek. Skolan är organiserad i arbetslag. Vi har ca 300 elever och ca 50 medarbetare.

OBS! Nästa läsår, 23/24, renoveras Kvarnbäcksskolan och vi kommer att evakueras till Nytorpsskolan (Västerhaninge).

Skolans vision är Glädje, Trygghet och Möjlighet.

Arbetsuppgifter
Vi söker legitimerade lärare till mellanstadiet omgående. Du kommer att planera och genomföra undervisning och du kommer att vara mentor. Du kommer att vara en viktig lagspelare i ett av våra två lärararbetslag. Vi arbetar språkutvecklande och aktivt med anpassningar och har stor förståelse för elevers olika behov. Hos oss startar elevhälsan i klassrummet.

Kvalifikationer
Vi söker dig som är behörig i Ma, Sv, NO, SO och En (lärarlegitimation), och har du även kompetens i andra ämnen är det meriterande. Har du kompetens i SVA är det mycket meriterande.

Du har erfarenhet av arbete i skolan och du är van vid att använda digitala verktyg, både i din undervisning och i det dagliga arbetet. Du har erfarenhet av att arbeta med elever i behov av särskilt stöd och anpassningar, du är van att skriva kartläggningar och delta i arbetet med åtgärdsprogram. Du uttrycker dig väl i tal och skrift och värderar ett gott samarbete med elevernas vårdnadshavare. Ditt arbete är elev-fokuserat.

På Kvarnbäcksskolan pågår arbetet med att utveckla likvärdigheten med hjälp av tillgängliga lärmiljöer. Det är viktigt för oss att du delar vår värdegrund och deltar aktivt i det utvecklingsarbetet. Det är meriterande om du har utbildning inom NPF och lågaffektivt bemötande.

Villkor
Du är ämnesbehörig och legitimerad lärare.

OBS! Tjänsten kan tas i anspråk av övertaliga i kommunen.

Haninge kommun ser mångfald som en styrka och välkomnar alla sökande.

Vår kompetensbaserade rekryteringsmetodik syftar till att fokusera på individens kompetens och därigenom även motverka diskriminering.

OM TJÄNSTEN

Anställningsform: Tillsvidareanställning

Anställningens omfattning: Heltid

Tillträde: 230814

Löneform: Månadslön

Antal lediga befattningar: 1

Sysselsättningsgrad: 100 %

Ort: Haninge

Län: Stockholms län

Land: Sverige

Referensnummer:
2023/348

Kontakt: Marie Söderberg
08-6067000

Facklig företrädare:
Fackliga representanter nås via växeln
08-6067000

Publicerat: 2023-05-15

Sista ansökningsdag:
2023-05-30

Dela detta jobb

Mellanstadielärare sökes till Kvarnbäcksskolan

Haninge kommun - Utbildningsförvaltningen