pedagogjobb.se

close
notifications_none

Bevaka sökning

Få jobb till din e-post enligt
dina sökkriterier

*Obligatoriskt fält
*Obligatoriskt fält
 
Jag har tagit del av Pedagogjobb.ses integritetspolicy/användarvillkor.
logga

Medlearn söker lärare inom matematik och engelska i Jakobsberg vid behov!

Företag MedLearn AB
Ort
Utgår

2023-10-13

Ansök nu

Medlearn söker lärare inom matematik och engelska i Jakobsberg vid behov!

Medlearn tillhandahåller kompetens och arbetskraft inom den livsviktiga sektorn hälsa, vård och omsorg. Medlearn är en av landets ledande utbildningsaktörer inom området. Varje år får tusentals studerande utbildning på olika nivåer inom kommunal vuxenutbildning, arbetsmarknadsutbildning, yrkeshögskola och som kompetensutveckling. Medlearn är en del av Irisgruppen som är en av Sveriges ledande aktörer för effektiv utbildning och stödinsatser för vuxna. Irisgruppen, som består av verksamheterna Iris och Medlearn, har en omsättning på cirka 400 MSEK och drygt 550 anställda på 80 orter runtom i Sverige. Visionen är att genom våra insatser där varje individ når sin fulla potential skapa ett bättre samhälle med minskad arbetslöshet och ökad integration. Läs mer på www.medlearn.se och www.irisgruppen.se. Medlearn erbjuder kunskap som förändrar liv. Vi verkar för samhällsnytta, har starka värderingar och ett tydligt fokus på kvalitet.

Medlearn söker lärare inom matematik och engelska i Jakobsberg vid behov!

Medlearn söker nu en behovsanställd lärare inom matematik och engelska till vuxenskoleutbildning i Jakobsberg.
 
Vi söker dig med genuint intresse för vuxenutbildning, pedagogik och utveckling
Uppdraget innebär att arbeta med klassrumsundervisning, fjärrundervisning och individuell handledning för våra elever grundläggande och gymnasiala kurser inom matematik och engelska. Kurser som du ska undervisa i är grundläggande matematik A, B, C, D och matematik 1-4 samt grundläggande engelska 1-4 och engelska 5,6,7.

Du ansvarar för att utifrån våra styrdokument planera, genomföra och systematiskt kvalitetssäkra och utveckla undervisningen i en flexibel lärmiljö. Du arbetar med bedömning, betygssättning och dokumentation samt handleder elever utifrån individuella behov och upprättad studieplan. Du uppmuntrar elever till delaktighet, kreativitet och personlig omtanke.
Som person är du flexibel, kreativ, ansvarstagande och strukturerad. Du gillar att samverka och värdesätter goda relationer till elever, kollegor och våra uppdragsgivare runt om i Storstockholm.

Din profil 

  • Legitimerad/behörig lärare inom matematik och engelska.

  • Erfarenhet och starkt personligt engagemang för lärande och vuxenutbildning specifikt

  • God datavana, erfarenhet av vuxenutbildning, fjärrundervisning, digitalisering och undervisning av elever med annat modersmål än svenska är meriterande

Ytterligare information 
Tjänsten är en behovsanställning.
Tillsättning sker enligt överenskommelse. Sista ansökningsdag: 231013. Urval och intervjuer kommer att ske löpande.
Placeringsort: Järfälla
Vid frågor kring tjänsten kontakta Leila.eljesani@medlearn.se

Varmt välkommen in med din ansökan!

Dela detta jobb

logga
Medlearn söker lärare inom matematik och engelska i Jakobsberg vid behov!

MedLearn AB