pedagogjobb.se

close
notifications_none

Bevaka sökning

Få jobb till din e-post enligt
dina sökkriterier

*Obligatoriskt fält
*Obligatoriskt fält
 
Jag har tagit del av Pedagogjobb.ses integritetspolicy/användarvillkor.

Mariehällsskolan söker lärare åk 4-6 i Sv, Ma/NO och gärna bild

Ansök nu

Mariehällsskolan söker lärare åk 4-6 i Sv, Ma/NO och gärna bild

Stockholm utvecklas och förändras för framtiden. Våra ambitioner är höga. Nu söker vi dig som vill vara med och forma morgondagens Stockholm. 

Arbetsplatsbeskrivning

Mariehällsskolan är en F-6 skola med cirka 580 elever som öppnade 2014 i stadsdelen Annedal i Bromma. Vi erbjuder en arbetsplats med erfarna, engagerade och positiva kollegor, en nästintill nybyggd skola med ljusa lokaler, där eleverna har möjlighet att lära med egna digitala enheter (1:1). På Mariehällsskolan finns ett genuint fokus på elevernas lärande och deras kunskapsutveckling står i centrum hos oss. Hos oss ska undervisning och utbildning vara tillgänglig för alla elever genom ett förebyggande elevhälsoarbete och undervisning av hög kvalitet. Vi arbetar ständigt för att göra vår skola bättre för alla elever som går här just nu.
Vår vision är: Kunskap ger självständighet, framtidstro och förståelse för att olikhet är en styrka.  

Arbetsbeskrivning

Vi söker en ny kollega med tjänstgöring i blivande åk 4 med undervisning i svenska, NO/Tk, matematik och bild. Du ingår i ett arbetslag för åk 4-5 och planerar, genomför och utvärderar undervisning tillsammans med dina kollegor. Vi tillämpar ett ämneslärarskap i mellanstadiet där lärarna undervisar fler klasser i sina ämnen. Tjänsten innebär mentorskap för en grupp elever i årskursen. 

Kvalifikationer

Vi söker dig som är legitimerad lärare, behörig för årskurs 4-6 i svenska, No/Tk, matematik och bild. Behörigheter i fler teoretiska ämnen är meriterande liksom behörighet för ämnena i åk 1-3. Vi ser gärna att du har några års erfarenhet av undervisning och bedömning på mellanstadiet.

Du har höga förväntningar på eleverna som uttrycks i en förväntan på alla elevers förmåga att lära. Du planerar för undervisning som tydliggör förväntningar på vad och hur eleverna ska lära. Du har ett formativt förhållningssätt där du anpassar din planering efter elevernas utveckling och resultat. Genom ett tydligt ledarskap gör du eleverna delaktiga både i din undervisning och i din planering så att en trygg och tillgänglig lärmiljö skapas.

Som person har du lätt för att samarbeta och ser det som en självklarhet att arbeta kollegialt med planering av undervisningen. Du samverkar med elever, kollegor och vårdnadshavare på ett lyhört sätt. Du arbetar strukturerat mot mål och resultat och är driven och självgående.  

Vi erbjuder dig

  • en utvecklingsorienterad arbetsplats där vi systematiskt arbetar med förbättringar och kvalitet

  • kompetensutveckling

  • friskvårdsbidrag

  • ändamålsenliga och moderna lokaler

Övrigt

Vi ser mångfald som berikande och välkomnar alla sökande oavsett kön, könsöverskridande identitet eller uttryck, sexuell läggning, etnisk tillhörighet, religion, funktionsnedsättning och ålder. Våra lokaler är tillgängliga och användbara för personer med nedsatt rörelse- eller orienteringsförmåga. 

Tjänsten tillsätts under förutsättning att erforderliga beslut fattas.
Vi vill att du bifogar din lärarlegitimation i ansökan där dina behörigheter framgår. 
Vid anställning ska du kunna visa upp giltigt utdrag ur belastningsregistret. 

Stockholms stad arbetar med kompetensbaserad rekrytering som syftar till att se till varje persons kompetens och därmed motverka diskriminering.
 

 

Dela detta jobb

Mariehällsskolan söker lärare åk 4-6 i Sv, Ma/NO och gärna bild

Stockholms stad - Utbildningsförvaltningen