pedagogjobb.se

close
notifications_none

Bevaka sökning

Få jobb till din e-post enligt
dina sökkriterier

*Obligatoriskt fält
*Obligatoriskt fält
 
Jag har tagit del av Pedagogjobb.ses integritetspolicy/användarvillkor.
Logo

MA/NO/TK-lärare till Torslunda skola

Ort
Utgår

2023-10-01

Ansök nu

MA/NO/TK-lärare till Torslunda skola

Om arbetsplatsen

Hela Öland attraherar varje år fler och fler människor. Unika miljöer, hög livskvalitet och närheten till både stad och hav gör Öland till en attraktiv plats att besöka och leva på. Södra Öland i sin tur präglas även av stark framåtanda, engagemang och vårt fantastiska Världsarv.

Mörbylånga kommun ligger på den södra delen av Öland och består av ca 1200 engagerade och kompetenta medarbetare som drivs av att göra skillnad i vårt samhälle. Nu söker vi fler medarbetare som vill bidra till att Öland fortsätter vara en fantastisk plats att bo, arbeta och besöka.

Torslunda skola är en mindre F-6 skola med ca 160 elever. Vi är en mycket engagerad personalgrupp som tillsammans arbetar för att ge alla elever en bra utbildning i en trygg miljö. Vill du bli en del av oss?

Arbetsuppgifter

Vi söker nu en utbildad MA, NO och TK lärare till vår trivsamma skola i Torslunda.

Du kommer undervisa framförallt i årskurs 4-6 och även vara mentor för klass 4. Du kommer att ingå i ett mycket engagerat kollegium. Det är viktigt att du tycker om utveckling och upptäcker möjligheter som kommer i din väg. Möjligheter som utvecklar verksamheten med elevens bästa i fokus.

På Torslunda skola arbetar vi tillsammans för att ge eleverna de bästa förutsättningar att utvecklas till nyfikna, sociala och demokratiska individer. Vi vill visa dem vägar att hitta och ta till sig nya kunskaper på och förstå de demokratiska värderingar vårt samhälle vilar på. Vi arbetar efter Hälsa och lärande på Torslunda skola och är en certifierad Generation Pep skola sedan 2021.

Utifrån aktuella styrdokument, evidensbaserad kunskap samt aktuell forskning bedriver du din planering, undervisning och efterföljande utvärdering.

Kvalifikationer

Utbildning som NO/MA/TK-lärare (f-6,1-7 alt. 4-6). Formativt förhållningssätt och kollegialt lärande genomsyrar hela vår verksamhet så det är viktigt att du känner en förtrogenhet med dessa upplägg.

Du ska ha vana vid att dokumentera lärprocesser på ett fullgott sätt. Är du insatt i arbetssätt som gynnar elever inom NPF spektrat är det ett plus men inget krav. Du ska vara en lagspelare som bidrar med kunskap, glädje och engagemang i kollegiet.

Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.

Anställningens omfattning

Anställningsform: Tillsvidareanställning

Omfattning: Heltid

Tillträde: 2023-10-01

Referensnummer: C151055

Ersättning

Löneform: Månadslön

Övrigt

Mörbylånga kommun eftersträvar en jämnare könsfördelning i våra personalgrupper. Detta är en del av kommunens övergripande jämställdhetsarbete och som vi tar hänsyn till vid rekryteringsförfarandet.

För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen i Mörbylånga kommun samt möjliggöra god kommunikation med våra sökande ber vi dig skicka in din ansökan digitalt. Vi tar inte emot ansökningar via e-post eller pappersformat.

Varmt välkommen med din ansökan!

Inför rekryteringsarbetet har Mörbylånga kommun tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanbeder oss därför bestämt kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande.

Dela detta jobb

Logo
MA/NO/TK-lärare till Torslunda skola

Mörbylånga kommun