pedagogjobb.se

close
notifications_none

Bevaka sökning

Få jobb till din e-post enligt
dina sökkriterier

*Obligatoriskt fält
*Obligatoriskt fält
 
Jag har tagit del av Pedagogjobb.ses integritetspolicy/användarvillkor.
logo

Ma/No lärare

Ort
Utgår

2024-02-29

Ansök nu

Ma/No lärare

Arbetsplatsen

Vill du jobba på en naturnära skola med härlig teamkänsla? Nu söker vi en lärare med inriktning Ma/No till åk 7-9 på Djurgårdsskolan!

Högstadiet här har ca 250 elever och är treparallelligt. Vi är organiserade i arbetslag och ämneslag med stor frihet att tillsammans forma och utveckla undervisningen. För dokumentation används skolplattformen Unikum och Google Apps for Education nyttjas som lärplattform.
På Djurgårdsskolan värnar vi om allas arbetsmiljö. Som nyanställd hos oss kommer du att få en mentor, oavsett om du är nyexaminerad eller har lång arbetslivserfarenhet. Din mentor stöttar dig i alla arbetsuppgifter som ingår, det kan vara praktiska saker likväl som ämnesrelaterade.

Arbetsuppgifter

Som lärare i Ma/No genomför du din undervisning utifrån de centrala styrdokumenten.
Det systematiska kvalitetsarbetet är högst levande här. Du analyserar dina resultat och din praktik och utifrån detta planerar du resultathöjande aktiviteter.

Tillsammans med kollegor arbetar du aktivt med verksamhetens uppdrag och utvecklingsarbete (elevinflytande, trygghet och studiero). Dina arbetsuppgifter utöver undervisningen innebär ett delat ansvar för en klass och egna mentorselever. Du kommer också att hålla i utvecklingssamtal och föräldramöten med elever och vårdnadshavare i klassen.

Ett gott samarbete och kommunikation med elever, vårdnadshavare och kollegor är en mycket viktig del av uppdraget.

Kvalifikationer

Du har lärarlegitimation med behörighet att undervisa i Ma/NO i årskurs 7-9 (lärarlegitimation krävs för tillsvidareanställning). Vi ser gärna att även du som ännu inte fått din legitimation söker jobbet.

Som person är du flexibel, relationsorienterad, trygg, stabil och tycker om att ständigt utvecklas.
Du är strukturerad och har en god förmåga att kommunicera och samarbeta med andra. Att vara flexibel och tänka lösningsfokuserat är en självklarhet för dig. Vi söker dig som medvetet arbetar för att skapa en god lärandemiljö som är utmanande, stimulerande och lockar eleverna till nyfikenhet och lärande.

Alla elever ska möta vuxna som ser varje elevs unika möjligheter, som skapar förtroendefulla och trygga relationer och visar lust och engagemang i samspelet med eleven.

Hos oss har alla elever tillgång till olika digitala verktyg och det är viktigt att du vill arbeta med dessa som en naturlig del av undervisningen.

Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet och ditt arbete ska genomsyras av nyfikenhet, relationsbyggande och förmågan att arbeta i arbetslag med våra fantastiska elever i centrum.

Intervjuer kan komma att ske löpande så sök redan idag!

Övrigt

Kristinehamns kommun är en arbetsplats med många medarbetare, som i sin tur genom arbete inom olika verksamheter möter många av kommunens invånare.

Vi arbetar för ett framgångsrikt ledar- och medarbetarskap genom dialog och samarbete. Arbetsmiljön påverkas av hur vi bemöter varandra och vi alla har ett ansvar för att bidra till en god arbetsmiljö och kommunikation. Våra ledord för medarbetarskap är delaktighet, ansvarstagande och kompetens vilket vi tror bidrar till en positiv och hälsosam arbetsmiljö som ger kraft, energi samt arbetsglädje på jobbet.

Som anställd hos oss kan du förvänta dig stöd för nya idéer, goda utvecklingsmöjligheter och att vi ger dig de verktyg du behöver för att kunna utföra ditt arbete på ett bra sätt.

För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen och ha en god kommunikation med dig som söker jobb hos oss, ber vi dig att skicka in din ansökan digitalt och inte via e-post eller i pappersformat.

Varmt välkommen med din ansökan!

Erbjudanden om rekryterings- och annonseringshjälp undanbedes.

Anställningsvillkor

Anställningsform: Tillsvidareanställning

Erfarenhet: Ingen erfarenhet krävs

Omfattning: Heltid

Tillträde: Tillträde snarast eller enligt överenskommelse Tjänsten är på heltid, men möjlighet till deltid finns om så önskas.

Antal platser: 1

Ansökan

Arbetsgivarens referensnummer: C176454

Sista ansökningsdatum: 2024-02-29

Kontaktpersoner

Pia Lindholm
Rektor
0550-882 08
 

Fackliga representanter:


Emma Klevskog Ma/No lärare
Sveriges Lärare
sverigeslarare@kristinehamn.se

Dela detta jobb

logo
Ma/No lärare

Kristinehamns kommun