pedagogjobb.se

close
notifications_none

Bevaka sökning

Få jobb till din e-post enligt
dina sökkriterier

*Obligatoriskt fält
*Obligatoriskt fält
 
Jag har tagit del av Pedagogjobb.ses integritetspolicy/användarvillkor.
Logo

Ma/No 7-9

Företag Klippans kommun
Ort
Utgår

2024-04-30

Ansök nu

Ma/No 7-9

Om arbetsplatsen

Ljungbyhedsskolan ligger ca 12 km från Klippans centrum i ett naturskönt område med skogen och Rönneå som närmsta grannar. Vi är en outdoorskola som betyder att vi bedriver en del av vår verksamhet utomhus både på skoltid och i fritidshemmet. Vi är en F-9 skola med ca 370 elever på hela skolan med ett mindre fritidshem om ca 100 elever. Vi har ca 50 engagerade och duktiga pedagoger i vår verksamhet som sticker ut varje dag. För oss är lust och glädje viktiga ingredienser i lärandet, vare sig du är elev eller vuxen. Vi ser en stor fördel i att arbeta tillsammans, att utvecklas och att finnas för varandra. Vi arbetar varje dag för att göra skillnad för varenda barn/elev. I Klippans kommun är vi 1600 kollegor som varje dag jobbar med samma fokus - att finnas till för våra invånare, företag och besökare. Vi är alla en viktig del av helheten och vill vara en kommun med stolta medarbetare och stolta Klippanbor. En röd tråd i vår strävan efter en gemensam kultur är att vi alla försöker leva efter våra kärnvärden "Vilja varandras framgång", "Våga sticka ut" och "Kul i jobbet". Den politiska visionen är en kommun i utveckling där vi tillsammans skapar livskvalitet. Nyfiken? Läs mer på klippan.se/kollegaiklippan

Arbetsuppgifter

Din roll Vi söker en behörig och legitimerad lärare i MA/No med mest undervisning i NO på 7-9 till vårt MA/NO team. Du kommer tillhöra ett arbetslag på högstadiet och få möjlighet att samarbeta med erfarna och engagerade kollegor. Tjänsten är en tillsvidaretjänst med start i augusti 2024.

Kvalifikationer

Din kompetens och erfarenhet Vi söker dig som är legitimerad lärare, behörig för årskurs 7- 9 i Ma och NO. Du har förmåga att utforma undervisningen i överensstämmelse med läroplaner, ämnesplaner och rådande kunskapskrav. Du tar ansvar för och har insikt om elevernas resultat och behov samt strukturerar och anpassar din undervisning så att en trygg och adekvat lärandemiljö skapas. Du gör eleven delaktig i planeringen och utvecklar elevens förmåga att lära, både självständigt och tillsammans med andra. Du är trygg, stabil, har självinsikt och är en tydlig ledare i klassrummet. Du värdesätter och skapar goda förutsättningar för samarbete samt skapar goda relationer med elever, föräldrar och kollegor. Du planerar, organiserar, prioriterar och analyserar din lektionsstruktur såväl som övriga uppdrag som ingår i din roll på ett effektivt sätt. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet. Intervjuer kommer att ske löpande!

Anställningen

Omfattning:

Heltid

Anställningsform:

Tillsvidareanställning

Tillträde:

Tillträde 2024-08-08

Antal tjänster

1

Ansökningsinformation

Sista ansökningsdatum:

2024-4-30

Referensnummer:

C185184-2024-1

Kontakt

Chanette Bellander

Rektor

0435-28420

0734-39 84 20

chanette.bellander@klippan.se

Fackliga företrädare

Fackliga företrädare nås genom kommunens kundtjänst

0435-280 00

Övrig information

Vi söker dig som har kompetens att bidra till våra verksamheter oavsett kön, ålder, etnisk tillhörighet, religion eller annan trosuppfattning, sexuell läggning eller funktionsnedsättning. För att kvalitetssäkra vår rekryteringsprocess arbetar vi i ett kompetensbaserat rekryteringsverktyg. Som anställd i Klippans kommun kommer du få tillgång till Förmånsklippan, en portal full med förmåner. För allas trevnad är vår arbetstid rökfri. Vi arbetar med ett löpande urval i våra tjänster vilket innebär att vi kontaktar och intervjuar kandidater under ansökningstiden. Om du blir erbjuden tjänst ska du uppvisa giltigt utdrag från Polisens belastningsregister.

Dela detta jobb

Logo
Ma/No 7-9

Klippans kommun