pedagogjobb.se

close
notifications_none

Bevaka sökning

Få jobb till din e-post enligt
dina sökkriterier

*Obligatoriskt fält
*Obligatoriskt fält
 
Jag har tagit del av Pedagogjobb.ses integritetspolicy/användarvillkor.
Logo

Lina grundskola söker lärare i Tyska

Ort
Utgår

2023-06-11

Ansök nu

Lina grundskola söker lärare i Tyska

En dag på jobbet 
Vi söker dig som är en engagerad och inspirerande lärare i Tyska för årskurs 6-9. Du ingår i arbetslag 7-9 med andra ämneslärare och kommer att få förmånen att jobba i en gemenskap med stort fokus på lärande. Du undervisar i åk 6-9.
På Lina grundskola arbetar vi tillsammans för att utveckla vår undervisning så att vi skapar bästa möjliga förutsättningar för våra elever att nå sina högt uppsatta mål. Vi lägger stor vikt vid kartläggning, uppföljning och resultat. Vårt kollegiala utvecklingsarbete ger dig möjligheten att ständigt utveckla din undervisningspraktik där höga förväntningar, stöttning och rika möjligheter till språk- och kunskapsutveckling står i fokus.

Vem är du?   
Som person är du lösningsfokuserad, utvecklingsinriktad och har en god kommunikativ förmåga. Du ser helheter och trivs med att arbeta i en miljö som ställer höga krav på flexibilitet, handlingskraft och social kompetens.
Du har ett positivt förhållningssätt och har stor förmåga att se elevers möjligheter och kompetenser. Du är en kreativ medarbetare som kan erbjuda eleverna goda lärandemiljöer och har ett genuint gott bemötande.  
Din grundsyn präglas av att du ser möjligheter och har ett positivt och inkluderande förhållningssätt. Du är självständig och trygg i din kompetens och tar ansvar och ser samarbete som en viktig del för att lyckas med uppdraget.  
Du har lärarlegitimation och god kännedom om skolans styrdokument och är väl förtrogen med läroplanen.
Glädje och gemenskap på arbetsplatsen är viktigt för oss. Vill du vara med i arbetet mot vår ambition? En verksamhet i framkant med förankring i forskning och vetenskaplig grund. 

Krav:
- Du har lärarlegitimation.
- Du har god kännedom om skolans styrdokument och är väl förtrogen med läroplanen.

Meritrerande:
- Vi ser gärna att du har erfarenhet av att arbeta språk- och kunskapsutvecklande.

Vi erbjuder dig   
Friskvårdsbidrag på 3000 kronor per år.
En arbetsplats med engagerad och kompetent personal.
Ett spännande, omväxlande och utmanande arbete med goda utvecklingsmöjligheter.

Välkommen till oss!  
Lina grundskola är en F-9 skola med ca 380 elever där lärandet står i centrum. Nyfikenhet, goda relationer, höga förväntningar och trygghet är en självklarhet. Vårt mål är att alla elever som lämnar Lina grundskola ska ha goda kunskaper, en god självkänsla och en tro på att de har all möjlighet att skapa sin framtid!
Hos oss får alla elever utvecklas efter sina förutsättningar. Vi strävar ständigt efter att främja elevernas fortsatta lärande och kunskapsutveckling med utgångspunkt i elevernas bakgrund, tidigare erfarenheter och språk. Vi erbjuder kompetent och engagerad personal, varierande och kommunikativt arbetssätt med ett fokus på språkets roll i alla ämnen.

Vi tar gärna emot samtal från dig som är intresserad av jobbet men vi tackar nej till dig som säljer annonser och rekryteringstjänster.

Dela detta jobb

Logo
Lina grundskola söker lärare i Tyska

Södertälje kommun – Utbildningskontoret