pedagogjobb.se

close
notifications_none

Bevaka sökning

Få jobb till din e-post enligt
dina sökkriterier

*Obligatoriskt fält
*Obligatoriskt fält
 
Jag har tagit del av Pedagogjobb.ses integritetspolicy/användarvillkor.

Leg lärare i ma, sv, tk åk 4-6 på bästa Eiraskolan

Ansök nu

Leg lärare i ma, sv, tk åk 4-6 på bästa Eiraskolan

Stockholm utvecklas och förändras för framtiden. Våra ambitioner är höga. Nu söker vi dig som vill vara med och forma morgondagens Stockholm.

Arbetsplatsbeskrivning

Eiraskolan är en välfungerande innerstadsskola med elever från förskoleklass till årskurs 6 belägen på östra Kungsholmen med närhet till kommunikationer, stadens kulturutbud och parker. Vi har goda resultat vad gäller kunskaper och trygghet och högt söktryck.
Vi arbetar i årskursindelade arbetslag i en lärande organisation där en mötesstruktur underlättar effektivt arbetslagsarbete och skolövergripande utvecklingsarbete. Vi har tre paralleller i alla årskurser. Du kommer att vara en av 3 lärare som arbetar i årskursarbetslaget. Här får du en arbetslagstillhörighet och du får utvecklas i din yrkesroll med kollegial samplanering och ett öppet klimat där vi alla lär av varandra genom att lyfta goda exempel från verksamheten.

På Eiraskolan arbetar alla professioner systematiskt med att utveckla undervisningen i ett heldagsperspektiv. Detta för att nå alla elevers rättighet till utbildning och samtidigt värna om allas arbetsmiljö.

Här finns en trivsam och utvecklande arbetsmiljö. Våra fokusområden det läsår som gått har varit att utveckla vår undervisning och vårt förhållningssätt till en god lärmiljö för alla genom ledning och stimulans genom ett aktivt arbete i arbetslaget med stöd från specialpedagogerna. Detta fortsätter även detta läsår.
Läs mer på http://eiraskolan.stockholm.se/

Arbetsbeskrivning

Vi söker nu en lärare med legitimation och behörighet för undervisning i ämnen matematik, svenska, sva och teknik på mellanstadiet i Eiraskolan.
Läsåret 23/24 är det årskurs 6 som är aktuellt.
Stor vikt kommer att läggas vid att utöka ämneskompetensen i arbetslaget.

Stockholms stad arbetar med kompetensbaserad rekrytering som syftar till att se till varje persons kompetens och därmed motverka diskriminering.

Dela detta jobb

Leg lärare i ma, sv, tk åk 4-6 på bästa Eiraskolan

Stockholms stad - Utbildningsförvaltningen