pedagogjobb.se

close
notifications_none

Bevaka sökning

Få jobb till din e-post enligt
dina sökkriterier

*Obligatoriskt fält
*Obligatoriskt fält
 
Jag har tagit del av Pedagogjobb.ses integritetspolicy/användarvillkor.
logo

Lärare till Runby anpassad grundskola i Upplands Väsby kommun

Ort
Kategorier
Utgår

2023-09-20

Ansök nu

Lärare till Runby anpassad grundskola i Upplands Väsby kommun

Är du en person som tycker om att skapa värdefulla relationer? Tycker du dessutom om att hitta lösningar istället för hinder i vardagen är du den person vi söker. Läs mer om vad vi kan erbjuda dig, om Runby anpassad grundskola och tjänsten nedan.

Vi erbjuder dig

Här finner du en arbetsgivare med målsättningen att det ska vara lätt för dig att göra ett bra jobb, trivas och må bra. Vi strävar efter att du som anställd ska kunna ha en bra balans mellan arbete och fritid. Hos oss får du trygga arbetsvillkor och personalförmåner såsom friskvårdsbidrag.

Om oss

Runby anpassad grundskola F-9 är belägen i Runby skolas lokaler i västra Upplands Väsby, med skogen som närmaste granne. Vi söker nu en lärare för undervisning i klass, samt administration gällande pedagogiska kartläggningar, åtgärdsprogram med mera. Skolan deltar i kommunens lässatsning och arbete för hållbar utveckling.

Om tjänsten

Tjänsten är en lärartjänst med främsta uppdrag att undervisa i klass samt mentorskap för elever med intellektuell funktionsnedsättning. Du undervisar elever som läser både ämnen och ämnesområden. Vidare deltar du med din kompetens och kunskap så att vi tillsammans kan stötta eleverna på bästa sätt.

Provanställning kan komma att tillämpas.

Är du den vi söker?

Vi söker dig som:

  • Är legitimerad lärare

  • Har kunskap om intellektuell funktionsnedsättning, NPF och lågaffektivt bemötande

  • Är van att hantera åtgärdsprogram, handlingsplaner och skolverkets kartläggningar

Det är meriterande om du har:

  • Speciallärarexamen

  • Erfarenhet inom förskoleverksamhet

  • Erfarenhet av de digitala verktygen Schoolsoft och Googlemiljö

  • Erfarenhet inom bildstöd och teckenkommunikation

  • Kunskap inom ämnesområdeselever

Som person är du mån om att samarbeta med dina kollegor genom att du bland annat är lösningsorienterad och flexibel vid snabba förändringar. Vidare är du strukturerad vilket innebär att du kan planera ditt arbete självständigt och göra lämpliga prioriteringar. Vi tror att du behöver vara lugn och trygg för att skapa bra relationer både med kollegor, elever och vårdnadshavare. För att passa in i rollen behöver du arbeta för att skapa de bästa förutsättningarna för eleverna.

Varmt välkommen med din ansökan!

Ansökan

Vi tar endast emot ansökningar via vårt rekryteringssystem.

Upplands Väsby kommun är ett finskt förvaltningsområde, informera därför gärna om du är finskspråkig.

Upplands Väsby kommun som arbetsgivare

Vi strävar efter att du som anställd hos oss ska kunna ha en bra balans mellan arbete och fritid. Hos oss får du såväl trygga anställningsvillkor som flera olika personalförmåner, som bland annat friskvårdsbidrag och förmånliga erbjudanden via vår förmånsportal. Alla medarbetare har tillgång till ett kostnadsfritt och anonymt personalstöd för såväl arbetsrelaterade som privata frågor. Mer information finner du på www.upplandsvasby.se/arbetsgivare

Upplands Väsby kommun är i ett spännande utvecklingsskede där den moderna småstaden byggs och finns med närhet till Stockholm, Uppsala och Arlanda. Vi har omkring 1600 månadsanställda medarbetare. Vår vision är att attrahera nytänkande, ansvarstagande och motiverade medarbetare. Att arbeta i Upplands Väsby är en merit och en investering för framtiden.

Dela detta jobb

logo
Lärare till Runby anpassad grundskola i Upplands Väsby kommun

Upplands Väsby kommun