pedagogjobb.se

close
notifications_none

Bevaka sökning

Få jobb till din e-post enligt
dina sökkriterier

*Obligatoriskt fält
*Obligatoriskt fält
 
Jag har tagit del av Pedagogjobb.ses integritetspolicy/användarvillkor.
logga

Lärare till Bålbroskolan

Ansök nu

Lärare till Bålbroskolan

Norrtälje kommun växer snabbare än någonsin. Våra medarbetare är vår viktigaste resurs för att skapa en hållbar framtid och bästa möjliga vardagsliv för alla invånare. Sök till oss om du vill vara med och påverka!

Om tjänsten

Vi söker en legitimerad f-3 lärare eller motsvarande för tillsvidareanställning, då en av våra lärare kommer att vara ledig under läsåret. På Bålbroskolan ingår du i ett arbetslag som arbetar gemensamt med årskursens elever. I arbetslaget arbetar skola och fritidshemmet mot gemensamma mål för elevernas bästa utveckling.

Arbetsbeskrivning

I ditt arbete som lärare på Bålbroskolan arbetar du gemensamt med dina kollegor för elevernas kunskapsutveckling. Du ansvarar för undervisning i årskursteamet som du tillhör. Du är mentor till eleverna i en av årskursens grupper. Du följer upp din och er undervisning tillsammans med kollegorna i arbetslaget för att säkerställa likvärdigt och utvecklande lärande för eleverna. Arbetsmiljön i arbetslaget är viktig och gemensamt skickliggör ni varandra i det uppdrag som läraryrket kräver.

Utmaningarna

På Bålbroskolan krävs det att vi arbetar tillsammans. Arbetslaget planerar gemensamt undervisningen utifrån våra årshjul och strävar efter tydlighet på planeringsstadiet i form av uttalade lärandemål, förväntade resultat och gemensamma utvärderingsuppgifter. Samarbete, samverkan, förändringsbenägenhet och utvecklingsdriv kännetecknar våra arbetslag och det behöver du vilja ha för att trivas hos oss. I Norrtälje kommun arbetar vi med resultatuppföljning utifrån LUS och du behöver vilja vara en aktiv del i det gemensamma förbättringsarbetet. Vi arbetar med PAX i skolan för att förstärka arbetet med trygghet och studiero. Om du känner att det träffar dig på ett positivt sätt tror vi att du kommer att trivas hos oss!

Kvalifikationer

Du är legitimerad lärare med behörighet i F-3, 1-3 eller 1-6. Du har erfarenhet av arbete med elevers läsinlärning och språkutveckling.

Du är lösningsfokuserad med ett väl medvetet förhållningssätt som skapar struktur, förutsägbarhet och tydlighet för dina och skolans elever. Du har strategier för hur du ska arbeta med elevers skilda behov och anpassningar utifrån klassens behov och möjligheter.  Vi vill att du har god förmåga att samarbeta, att du är analytisk, strukturerad och kreativ för att kunna hitta nya lösningar utifrån

gruppernas behov. Vi vill att du är trygg i din undervisning, har ett gott ledarskap, ser vinsterna med goda relationer till elever, vårdnadshavare och kollegor.

Vi vill att du har en tydlig tanke om hur du förtydligar din undervisning för de som behöver det mest. Det är meriterande om du är PAXutbildad lärare.

Om arbetsplatsen

Välkommen till Bålbroskolan!

Vi är en årskursteams-organiserad F-3 skola i alldeles nybyggda lokaler. Skolan har idag ca 270 elever. Vi har fyra hemvister, en för varje årskurs, ett bibliotek, en musiksal och en matsal där vi serverar mat från vårt tillagningskök. Vi arbetar tillsammans, skola och

fritids, med varandra i teamets hemvist och tror på att arbetet för elevernas utveckling gör vi bäst tillsammans. Bålbroskolan ligger i Rimbo, med naturen bakom skolan och den fantastiska skolgården och idrottshallen framför skolan. Bålbroskolan

är den enda kommunala skolan för elever i det här åldersspannet i samhället. Vi är stolta över att alla Rimbos barn är välkomna till oss.

Vi  söker dig som har kompetens att bidra till våra verksamheter oavsett kön, könsidentitet eller könsuttryck, ålder, etnisk tillhörighet, religion eller annan trosuppfattning, sexuell läggning eller funktionsnedsättning.

Anställningsform

Tillsvidaretjänst, heltid, ferietjänst

Tillträde datum 20231101 eller enligt överenskommelse

Urvalsarbete och intervjuer sker löpande under annonseringstiden.

Publicerat:

2023-09-11

Sista ansökningsdag:

2023-10-02

Typ:

Pedagogiskt arbete

Tjänst:

Grundskollärare

Anställningsform:

Tillsvidareanställning

Ort:

Norrtälje

Omfattning:

Heltid

Kontaktpersoner

rektor

Sara Björklund, sara.bjorklund@norrtalje.se

Biträdande rektor

Annette Karlsson, annette.karlsson@norrtalje.se, 017573961

Facklig representant Sveriges Lärare

Niklas Tärnholm, niklas.tarnholm@norrtalje.se, 0176-71312

Om Norrtälje kommun

Norrtälje är en trygg kommun med ca 66 000 invånare som lever i en unik blandning av skärgård, levande landsbygd och småstadsliv. Närheten till Stockholm, Uppsala, Arlanda och Kapellskär gör att resten av världen alltid finns inom räckhåll.

  • Ungefär 3 450 personer har Norrtälje kommun som arbetsgivare, där vi tillsammans arbetar efter tre värderingar; invånaren först, allas lika värde och höga förväntningar.

  • Vi utvecklar ett hållbart samhälle för alla och satsar på att vara en rökfri kommun att bo och arbeta i.

  • På vår webbplats kan du läsa om vår vision Global livsstil – lokalt liv. https://www.norrtalje.se/varvision

  • Norrtälje kommun ingår i finskt förvaltningsområde och vi ser positivt på om du är finsktalande eller om du kan något av de andra nationella minoritetsspråken.

  • Ansökningshandlingar till denna tjänst är att betrakta som offentliga handlingar som vi kan komma att lämna ut på begäran.

  • Vi har valt våra samarbetspartners i denna rekrytering och undanber oss därför kontakt med annonssäljare eller andra försäljare av rekryteringstjänster.

  • Skapa en profilsida hos oss! På så sätt blir det enklare att söka våra tjänster. Länk till profilsida

Dela detta jobb

logga
Lärare till Bålbroskolan

Norrtälje kommun - Barn- och utbildningsförvaltningen