pedagogjobb.se

close
notifications_none

Bevaka sökning

Få jobb till din e-post enligt
dina sökkriterier

*Obligatoriskt fält
*Obligatoriskt fält
 
Jag har tagit del av Pedagogjobb.ses integritetspolicy/användarvillkor.

Lärare svenska och svenska som andraspråk

Ort
Kategorier
Utgår

2023-06-11

Ansök nu

Lärare svenska och svenska som andraspråk

Vuxenutbildningen

Vad erbjuder vi?

Vi erbjuder ett varierande och meningsfullt arbete med frihet under ansvar. Hos oss är det viktigt att varje medarbetare kan känna stolthet över sin insats och sin verksamhet. Det tror vi bland annat skapas genom att ge alla möjlighet att utvecklas, lära nytt och medverka i förbättrings- och utvecklingsarbetet.

Arbetsplatsen

Förvaltningens verksamhet innefattar förskola, förskoleklass, grundskola, fritidshem, gymnasium och vuxenutbildning. Vuxenutbildningen och gymnasieskolan (två IM-program) bildar en enhet. Vi är en relativt  liten arbetsgrupp som jobbar tillsammans med det viktiga uppdraget att utbilda och ge elever möjlighet till vidare studier och en god grund att stå på ut i yrkes- och samhällslivet. 

Till vår enhet söker vi nu en lärare till Vuxenutbildningen vars roll är mycket viktig, då språket är nyckeln till att våra elever ska lyckas i kommande studier, yrkes – och samhällsliv. Det är en tidsbegränsad tjänst, men med möjlighet till förlängning och tillsvidareanställning.

Arbetsuppgifter

Undervisning kommer att ske framför allt på gymnasial men även grundläggande nivå kan förekomma, på plats och på distans. Förutom att undervisa vuxna ingår i tjänsten även att undervisa elever på våra introduktionsprogram. Det kan också komma att ingå uppgifter som stöttning för IM-elever.
Du ska kunna anpassa undervisningen efter elevernas individuella behov och färdigheter samt bedöma och ge feedback. Det är viktigt att du har förmåga att skapa en positiv och inkluderande lärmiljö och uppmuntrar eleverna till att utveckla sin förmåga.
I arbetet kommer du också vara en viktig del i enhetens möten och konferenser för att utveckla och stärka verksamheten.

Kvalifikationer

Vi söker dig som vill vara en del av en organisation som jobbar för att skapa bästa möjliga förutsättningar för att eleverna ska nå sina mål. Du har god samarbetsförmåga, är strukturerad
Lärarlegitimation och gärna erfarenhet i att undervisa i svenska och svenska som andraspråk Du måste vara flexibel, positiv, stöttande och ha en vilja att skapa bästa tänkbara förutsättningar för våra elever.
Digital kompetens och erfarenhet av distansarbete krävs. Stor vikt läggs vid personlig lämplighet.

Övrigt

Vi tillämpar semestertjänst med 40h arbetsplatsförlagd tid per vecka vid heltid. Intervjuer och ev tillsättning kommer att ske löpande under ansökningstiden.
Tjänsten är en visstidsanställning på minst 12 månader och tjänstens anställningsgrad kommer att bli mellan 50-80%  utifrån överenskommelse. Tjänsten kan komma att övergå till en heltid och  tillsvidareanställning om erforderliga beslut tas

För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen i Karlsborgs kommun använder vi oss av rekryteringsverktyget Varbi. Därför ber vi dig att skicka in din ansökan via Varbi genom att klicka på ansökningslänken i annonsen.

Vi undanber oss erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna annons.  

Intervjuer kommer att ske löpande under ansökningstiden.

Karlsborgs kommun som arbetsgivare

Karlsborgs kommun med sina ca 7 000 invånare hälsar dig välkommen till en fantastisk boendemiljö och rika rekreationsmöjligheter! Karlsborg är den lilla kommunen med det storslagna läget vid Vätterns strand. Det fantastiska landskapet, närheten till Tivedens skogar tillsammans med sjöarna och vattendragen ger Karlsborg dess alldeles unika prägel - En guldplats helt enkelt, vilket du kan ta del av via film här
Hos arbetsgivaren Karlsborgs kommun är det viktigt att varje medarbetare kan känna stolthet över sin insats och sin verksamhet. Det tror vi bland annat skapas genom att ge alla möjlighet att utvecklas, lära nytt och medverka i förbättrings- och utvecklingsarbetet. 
Det finns bra pendlingsmöjligheter till och från bl a Skövde, för dig som inte är redo att flytta hit än. Kommunen har ungefär 500 anställda. Kika gärna in och ta del av vår vardag på vårt Instagramkonto 

Dela detta jobb

Lärare svenska och svenska som andraspråk

Karlsborgs kommun