pedagogjobb.se

close
notifications_none

Bevaka sökning

Få jobb till din e-post enligt
dina sökkriterier

*Obligatoriskt fält
*Obligatoriskt fält
 
Jag har tagit del av Pedagogjobb.ses integritetspolicy/användarvillkor.

Lärare svenska och engelska S:t Eriks Gymnasiesärskola

Ansök nu

Lärare svenska och engelska S:t Eriks Gymnasiesärskola

Stockholm utvecklas och förändras för framtiden. Våra ambitioner är höga. Nu söker vi dig som vill vara med och forma morgondagens Stockholm. 

Arbetsplatsbeskrivning

S:t Eriks gymnasiesärskola, blivande Polhems anpassade gymnasieskola är placerad på Kungsholmen i Stockholms innerstad. Här arbetar vi med
målsättningen På Lika Villkor, där kunskap, kultur och hälsa står i i centrum. Skolans många aktiviteter, nationaliteter och språk bidrar till det som är skolans själ och skapar ett flöde vilket gör den till en stimulerande arbetsplats för både elever och personal. Verksamheten består av ca 180 elever varav 125 på nationella programmet.             

Arbetsbeskrivning

Som lärare på Polhems anpassade gymnasieskola ansvarar du för att planera, undervisa, utvärdera och bedöma i ämnena svenska och engelska på nationella programmet, du är även mentor för ett antal elever.
Du utformar undervisningen i överensstämmelse med läroplaner, ämnesplaner och rådande kunskapskrav. I rollen ingår bland annat undervisning, deltagande i program- och ämneslagsarbete samt övriga pedagogiska processer kring våra elever. Du samarbetar med kollegor och är en viktig del i det kollegiala lärandet för att skapa ny och fördjupad kunskap. 

Kvalifikationer

Vi söker dig som är legitimerad lärare med behörighet i Svenska och engelska, behörighet i svenska som andra språk är meriterande.

Vi söker dig som har höga förväntningar på elevernas måluppfyllelse, en god pedagogisk insikt, samt är tydlig och engagerad för att locka fram det bästa hos eleverna.  Du är legitimerad lärare med behörighet i svenska och engelska och har goda ämneskunskaper. Du arbetar för att göra eleven delaktig i planeringen och utvecklar elevens förmåga att lära, både självständigt och tillsammans med andra.

Erfarenhet från att ha arbetat i gymnasiesärskolan är meriterande.

Som person är du trygg, stabil, har självinsikt och är en tydlig ledare i klassrummet. Du värdesätter och skapar goda förutsättningar för samarbete samt skapar goda relationer med såväl elever som kollegor. Du planerar, organiserar och analyserar elevernas lärande samt din undervisningsstruktur på ett effektivt sätt.

Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.

Övrigt

I Stockholms stad finns drygt 140 grundskolor och 30 gymnasieskolor med olika inriktningar.

Du som är nyexaminerad lärare har rätt till en mentor under ditt första år. Som lärare i Stockholms stadsskolor har du möjlighet att fortsätta din professionella utveckling och göra karriär. Du kan bland annat bli handledare, utvecklingslärare, förstelärare, lektor och forskare.

Läs mer på pedagogstockholm.se

Stockholms stad arbetar med kompetensbaserad rekrytering som syftar till att se till varje persons kompetens och därmed motverka diskriminering.

Dela detta jobb

Lärare svenska och engelska S:t Eriks Gymnasiesärskola

Stockholms stad - Utbildningsförvaltningen