pedagogjobb.se

close
notifications_none

Bevaka sökning

Få jobb till din e-post enligt
dina sökkriterier

*Obligatoriskt fält
*Obligatoriskt fält
 
Jag har tagit del av Pedagogjobb.ses integritetspolicy/användarvillkor.

Lärare Nårunga Skola

Ort
Kategorier
Utgår

2023-09-21

Ansök nu

Lärare Nårunga Skola

Välkommen till Vårgårda kommun och en arbetsplats där du får utvecklas och göra skillnad varje dag. Med respektfullt bemötande och hög tillgänglighet gör vi allt för att leverera välfärdstjänster som överträffar förväntningarna hos invånarna i vår kommun. Med utgångspunkt från vår vision, vår gemensamma värdegrund och tydliga politiska mål bygger vi för stark tillväxt och starkt arbetsgivarvarumärke i kommunen.

Nårunga skola är en av Vårgårda kommuns byskolor. Skolan som är en F-6 skola ligger ca 15 km från tätorten. Skolan är vackert belägen på en höjd med närhet till skogsområden.

Arbetsuppgifter:

Vi söker nu en lärare till vårt lärarteam. Tjänsten gäller ett vikariat och är en heltidstjänst under läsåret 2023-2024. Vi söker dig som kompletterar vårt team och tillsammans med oss och våra elever skapar nyfikenhet och lust att lära. Vi ser också att du arbetar aktivt med att skapa trygghet, trivsel och studiero. Vi är särskilt intresserade av dig som har en lärarlegitimation och några års erfarenhet. Som lärare på Nårunga skola utvecklar och bedriver du ett pedagogiskt arbete tillsammans med övriga lärare i arbetslaget. Du ansvarar för planering, genomförande, utvärdering och utveckling av undervisningen. Detta för att främja elevers utveckling och lärande, i enlighet med skollag, läroplan och övriga styrdokument. Vidare ansvarar du för att kommunicera mål och utveckling med elever och vårdnadshavare. Du är flexibel, har en förmåga att se möjligheter och lösningar och är inte rädd för att komma med egna idéer.

Kvalifikationer:

Som person är du intresserad av att arbeta med människor och har en god förmåga att lyssna in och kommunicera med både elever, vårdnadshavare och kollegor. Du har en positiv inställning och ser alla elevers möjligheter och styrkor. Du ser samarbete med dina kollegor kring planering, bedömning och utveckling av verksamheten som ett bärande inslag i din lärarvardag samtidigt som du också kan driva ditt eget arbete framåt. Du har ett strukturerat arbetssätt och är skicklig på att inspirera och motivera eleverna till att lära. Vi söker dig som är stabil, engagerad och som tillsammans med kollegor kan skapa en god lärmiljö för våra elever.

Som person är du lyhörd för eleven/elevernas behov och kan läsa av olika situationer som uppstår. Du vill vara delaktig i arbetet med att få eleven/eleverna att växa och utvecklas. Du har vana av att jobba självständigt och att ta beslut, men kan även samarbeta väl i team.

Erfarenhet:

Ingen erfarenhet krävs

Övrigt:

I Vårgårda kommun gäller heltid som norm med möjlighet till deltid. Då heltidsuppdrag saknas innebär det att tjänster kan kombineras med andra arbetsuppgifter, eller vid annan arbetsplats.

För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen i Vårgårda kommun samt möjliggöra god kommunikation med våra sökande ber vi dig skicka in din ansökan digitalt och inte via e-post eller pappersformat.

Varmt välkommen med din ansökan!

Till bemannings- och rekryteringsföretag och till dig som säljare:
Vårgårda kommun har gjort sitt medieval för rekrytering och undanber oss alla erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna annons.

Anställningsform:

Anställningsform: Tidsbegränsad anställning
Omfattning: Heltid
Varaktighet: 6 månader eller längre
Tillträde: 2023-11-06
Antal platser: 1

Ansökan:

Sista ansökningsdag: 2023-09-21

Arbetsgivarens referensnummer: C154759

Upplysningar lämnas av:

Lena Vikingson
Rektor Asklanda/Nårunga
Telefon: 0322-600612

Facklig(a) företrädare
Facklig företrädare nås via kommunens växel
Telefon: 0322-600 600

Dela detta jobb

Lärare Nårunga Skola

Vårgårda kommun