pedagogjobb.se

close
notifications_none

Bevaka sökning

Få jobb till din e-post enligt
dina sökkriterier

*Obligatoriskt fält
*Obligatoriskt fält
 
Jag har tagit del av Pedagogjobb.ses integritetspolicy/användarvillkor.

Lärare mot fritidshem till Rågsveds grundskola

Ort
Kategorier
Utgår

2023-09-26

Ansök nu

Lärare mot fritidshem till Rågsveds grundskola

Stockholm utvecklas och förändras för framtiden. Våra ambitioner är höga. Nu söker vi dig som vill vara med och forma morgondagens Stockholm.

Arbetsplatsbeskrivning

Vi är en F-6 skola i södra Stockholm med ca 310 elever. Vi har även grundsärskola årskurs F-9. Vi arbetar systematiskt med att öka måluppfyllelsen och våra arbetssätt utgår från vetenskaplig grund och beprövad erfarenhet. Skolan har hög personaltäthet vilket bidrar till trygghet och lärande. Vi har höga förväntningar på våra elever för att de ska ges möjlighet att nå sina personliga mål i livet och vara väl förberedda inför vidare studier och yrkesutbildningar. Vi arbetar lågaffektivt och använder oss av skolmedling för att lösa konflikter som uppstår. Vi vill att skolan ska vara en trygg och stimulerande arbetsplats för elever och personal. Vi erbjuder eleverna minst 60 min rörelse varje dag.

Vi arbetar systematiskt med att öka måluppfyllelsen, bland annat genom ett språkutvecklande arbetssätt. Vi arbetar lågaffektivt och använder oss av skolmedling för att lösa konflikter som uppstår. Vi arbetar också mycket med rörelse både i klassrum, på raster och under fritidshemstiden.

Under förra läsåret vann vi Stockholms stads kvalitetsutmärkelse, en utmärkelse som årligen delas ut till verksamheter inom staden som bedriver framgångsrik verksamhetsutveckling. Välkommen till oss!


Arbetsbeskrivning

Som lärare mot fritidshem är du en del av grundskolan och samarbetar med arbetslagsledare, lärare och övriga resurser. Under de senaste åren har vi arbetat fram en välutvecklad rastverksamhet som du även kommer att ha ett övergripande ansvar för.

Du har en aktiv och viktig roll i implementerandet av läroplanens kapitel 4 med både samspelet under skoldagen med klasslärarna och i fritidshemsverksamheten.

Verksamheten genomsyras av Rågsveds grundskolas kärnuppdrag - Kunskap, trygghet och rörelse och i din roll bidrar du till det.


Kvalifikationer

- Vi söker dig som har lärarlegitimation mot fritidshem. Gärna med erfarenhet av grundskola.

- Du är en lugn, trygg och stabil pedagog som har förmåga att skapa goda relationer med elever, vårdnadshavare och kollegor.

- Du är en tydlig ledare som har höga förväntningar på elever, dig själv och verksamheten. Du har också en klar vision av hur arbetet i fritidshemmet på eftermiddagarna kan se ut.

Det är meriterande om du har erfarenhet av att arbeta med rörelse och tycker om att vara ute samt om du har kunskap och erfarenhet av tecken som stöd, bildkommunikation och lågaffektivt bemötande.

Vi fäster stor vikt vid personlig lämplighet.

Stockholms stad arbetar med kompetensbaserad rekrytering som syftar till att se till varje persons kompetens och därmed motverka diskriminering.

Dela detta jobb

Lärare mot fritidshem till Rågsveds grundskola

Stockholms stad - Utbildningsförvaltningen