pedagogjobb.se

close
notifications_none

Bevaka sökning

Få jobb till din e-post enligt
dina sökkriterier

*Obligatoriskt fält
*Obligatoriskt fält
 
Jag har tagit del av Pedagogjobb.ses integritetspolicy/användarvillkor.

Lärare i tyska Bruksskolan

Företag Höganäs kommun
Ort
Kategorier
Utgår

2023-09-21

Ansök nu

Lärare i tyska Bruksskolan

Bruksskolan

Om arbetsplatsen

Höganäs ambition är att vara en av Sveriges bästa kommuner och våra förväntningar på oss själva är höga. Vi har invånaren och service i fokus och tillsammans åstadkommer vi goda resultat. Nyckeln till framgång är att ha medarbetare som brinner för sitt jobb, så det förväntar vi oss att du också gör! Våra interna ledord är kommunikation och koncerntanke. Vi tror att ett öppet kommunikationsklimat ger effekt på vår kommun, våra invånare, våra företagare, våra föreningar och våra besökare. Höganäs blir då - väl värt att investera i. Har du redan nu tankar om hur Höganäs kan bli en av Sveriges bästa kommuner? Då kanske du är den vi söker! Du vet, precis som vi, att lärandet är en livslång process som startar i tidig ålder. För att hjälpa hela barnet hela vägen, från förskoleålder till gymnasiet, arbetar utbildningsförvaltningen med att ge barnen tro på den framtid som kommer. Höganäs ambition är att vara en av Sveriges bästa skolkommuner och våra förväntningar på oss själva är höga.

Arbetsuppgifter

Bruksskolans vision är att varje elev ska nå så långt som möjligt i sin kunskapsutveckling, att alla elever ska känna sig trygga och ha lust till lärande. Vi arbetar utifrån en helhetssyn på varje elevs lärande och utveckling, där motivation, relation och kunskap är våra ledord. Dessa ledord visar oss riktningen och är beroende av varandra. Vi söker nu en ny kollega med behörighet i moderna språk tyska åk 6-9. Du kommer att ingå i ett erfaret arbetslag med lärare, specialpedagoger, resursteam och EHT. I detta nära samarbete, där allas kompetenser tas tillvara skapas bästa förutsättningar för eleverna att nå målen.

Kvalifikationer

Vi söker dig som • är utbildad lärare i tyska, gärna i kombination med annat ämne • är en god ledare i klassrummet • har ett stort engagemang för elever och skolutveckling • är en lagspelare • är väl förankrad i skolans styrdokument • bygger din undervisning på vetenskaplig grund och beprövad erfarenhet

Anställningen

Omfattning

Heltid / deltid

Tjänsten i tyska är på 50%. Vid behörighet med fler ämnen finns möjlighet till en större tjänst.

Anställningsform

Tillsvidareanställning

Tillträde

Tjänsten tillträds så fort som möjligt.

Antal tjänster

1

Ansökningsinformation

Sista ansökningsdatum

Referensnummer

A1244538

Kontakt

Anna Anderek

Rektor

042-337100

anna.anderek@hoganas.se

Fackliga företrädare

Anna-Matilda Palmqvist

Facklig företrädare Sveriges Lärare

anna-matilda.palmqvist@hoganas.se

Dino Jamakosmanovic

Facklig företrädare Sveriges Lärare

dino.jamakosmanovic@hoganas.se

Övrig information

"Höganäs kommun ska i alla sina rekryteringar sträva mot en jämnare fördelning mellan könen och en ökad representation av övriga olikheter inom kommunens olika verksamheter" - så står det i våra "Aktiva åtgärder för jämställdhet och mångfald". Det är inte alltid enkelt, men vi jobbar för detta varje dag. Inför rekryteringsarbetet har vi tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför bestämt kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande. För att kvalitetssäkra vår rekryteringsprocess i Höganäs kommun använder vi rekryteringsverktyget Offentliga Jobb/Visma Recruit. Därför ber vi dig att skicka in din ansökan via Offentliga Jobb genom att klicka på ansökningslänken i annonsen. Frågor om hur du ansöker och lägger in ditt CV ställer du till Visma/Offentliga Jobb via hjälpformuläret, se info på Offentliga Jobb - alternativt ring 0771-693 693.

Dela detta jobb

Lärare i tyska Bruksskolan

Höganäs kommun