pedagogjobb.se

close
notifications_none

Bevaka sökning

Få jobb till din e-post enligt
dina sökkriterier

*Obligatoriskt fält
*Obligatoriskt fält
 
Jag har tagit del av Pedagogjobb.ses integritetspolicy/användarvillkor.

Lärare i textilslöjd

Företag Höganäs kommun
Ort
Kategorier
Utgår

2023-10-02

Ansök nu

Lärare i textilslöjd

Tornlyckeskolan

Om arbetsplatsen

Höganäs ambition är att vara en av Sveriges bästa kommuner och våra förväntningar på oss själva är höga. Vi har invånaren och service i fokus och tillsammans åstadkommer vi goda resultat. Nyckeln till framgång är att ha medarbetare som brinner för sitt jobb, så det förväntar vi oss att du också gör! Våra interna ledord är kommunikation och koncerntanke. Vi tror att ett öppet kommunikationsklimat ger effekt på vår kommun, våra invånare, våra företagare, våra föreningar och våra besökare. Höganäs blir då - väl värt att investera i. Har du redan nu tankar om hur Höganäs kan bli en av Sveriges bästa kommuner? Då kanske du är den vi söker! Du vet, precis som vi, att lärandet är en livslång process som startar i tidig ålder. För att hjälpa hela barnet hela vägen, från förskoleålder till gymnasiet, arbetar utbildningsförvaltningen med att ge barnen tro på den framtid som kommer. Höganäs ambition är att vara en av Sveriges bästa skolkommuner och våra förväntningar på oss själva är höga.

Arbetsuppgifter

Du kommer att undervisa i textilslöjd åk 3-9 på Tornlyckeskolan och tillhöra arbetslaget på mellanstadiet. Du har ett nära samarbete med vår trä -och metallslöjdlärare samt med arbetslag åk 4-6 och åk 7-9. Det ingår inget mentorsansvar i tjänsten.

Kvalifikationer

Vi söker dig som har behörighet att undervisa i textilslöjd åk 3-9 samt har ett stort intresse för skapandeprocessen och elevens kreativa idéer. Du är väl insatt i Lgr 22 och kursplanen för slöjd. Du har en god förmåga att skapa relationer med eleverna och är en tydlig ledare i klassrummet. Ditt fokus är kvalité i undervisningen och ge eleverna förutsättningar att känna att de lyckas i ditt ämne.

Anställningen

Omfattning

Heltid

100%

Anställningsform

Tidsbegränsad anställning

Tillträde

tjänsten är ett vikariat med tillträde 8 januari 2024

Tidsbegränsat till

Antal tjänster

1

Ansökningsinformation

Sista ansökningsdatum

Referensnummer

A1242464

Kontakt

Vera Wadströmer

Rektor F-åk 9

042-33 7415

vera.wadstromer@hoganas.se

Hanna Thene

Bitr. rektor F-åk 3, Fritidshem

hanna.thene@hoganas.se

Camilla Johansson

t f bitr. rektor åk 7-9, språkförstärkningsgruppen

734357008

734357008

camilla.johansson@hoganas.se

Fackliga företrädare

Björn Aldenklev

Sveriges lärare

042-337100

bjorn.aldenklev@hoganas.se

Övrig information

"Höganäs kommun ska i alla sina rekryteringar sträva mot en jämnare fördelning mellan könen och en ökad representation av övriga olikheter inom kommunens olika verksamheter" - så står det i våra "Aktiva åtgärder för jämställdhet och mångfald". Det är inte alltid enkelt, men vi jobbar för detta varje dag. Inför rekryteringsarbetet har vi tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför bestämt kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande. För att kvalitetssäkra vår rekryteringsprocess i Höganäs kommun använder vi rekryteringsverktyget Offentliga Jobb/Visma Recruit. Därför ber vi dig att skicka in din ansökan via Offentliga Jobb genom att klicka på ansökningslänken i annonsen. Frågor om hur du ansöker och lägger in ditt CV ställer du till Visma/Offentliga Jobb via hjälpformuläret, se info på Offentliga Jobb - alternativt ring 0771-693 693.

Dela detta jobb

Lärare i textilslöjd

Höganäs kommun